Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bizonyos exek miért maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos exek miért maradnak jóban, és megint mások miért nézik levegőnek egymást?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 22:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Furán néztem én is a válaszain, na de nem baj. Legalább megtudtam,hogy minden idősebb nő egy férfifaló már! :)

De a kérdésnél maradva.. tényleg úgy viselkedik mintha ő haragudna rám. Holott ő kezdeményezte a szakítást. Ezért nem értem értem a rossz viszonyt a részéről.

2020. jan. 10. 02:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Jaj, nem szabad jóban maradni... Egyszer próbáltam ezt. Tényleg nagyon jó barátomnak, lelkitársamnak hittem, akivel minden, de minden információt tudattam magamról, olyannyira megbíztam benne. Azt hittem, szeret mint egy embert. Lett egy párom, akivel később kiforgatott részigazságokat közölt rólam... Valamilyen szintű tüskét mégis hagytam benne.
2020. jan. 10. 03:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Sőt.. ha az ember nincs jóban a másikkal ugye a tüske harag még ott van.. ezért még jobban lesznek büntetései.
2020. jan. 10. 04:48
 14/17 Fruzs33 ***** válasza:
0%

Megvan annak is az oka,ha nem beszél az ember az exével,illetve a legkevesebb kommunikáció áll fent.

Én női oldalra csak ritkán,udvariasságból beszélek 1-2 ilyen exemmel,akikkel vége lett.

Most felsorolok ebből 2-őt.

1) Nevezzük Krisztiánnak.

Krisztián az a bunkó típusú férfi aki eléggé nagy tüskéket okozott a folyamatos féltékenységével...sokat veszekedtünk.Egyidősek voltunk 2 évvel ezelőtt,2017 nyarán.Folyamatos veszekedések.

Voltak jó pillanatok.Bújás,szexel stb.Aztán ahogy teltek a napok,hónapok,egyre több lett a jobb nélküle,mint a vele érzés.

Végül szakítottam.

Előtte volt egy másvalaki az életemben.Annak a története jön most.

2)Nevezzük Jánosnak.

János is ilyen bunkó típus,mai napig.Barátok voltunk a barátság jól is működött.

János és én ugyanazt a bandát kedveltük,hasonló volt ebből a szempontból az érdeklődési körünk.

Egy nap találkoztunk.

Ez a nap változtatott meg mindent.

Össze is jöttünk.

Teltek a napok,a család valamiért őt nagyon kedvelte.

Aztán egyszer csak követtem el egy hibát megcsaltam valaki mással.Nála az megbocsáthatatlan,úgy érezte elárultam,hátba szúrtam.

Annyira felkaptam egyik nap egy veszekedés ünnep a vizet

2020. jan. 10. 05:07
 15/17 Fruzs33 ***** válasza:
61%

*veszekedés közben a vizet,hogy széttörtem a telefonom.

A mai napig ritkán beszélünk,azóta még nem találkoztunk.

Úgy érzem jobb is így.

2020. jan. 10. 05:09
 16/17 Fruzs33 ***** válasza:
61%
Folyton kijavítja az autocorrect a szavaimat bocsánat aki nehezen érti mit akarok itt írni.
2020. jan. 10. 05:11
 17/17 A kérdező kommentje:

Oké,de azt,hogy megcsaltad úgy vázoltad mintha olyan természetes dolog lenne!

Más nem csak veszekedett volna veled hanem egyéb dolgot is csinált volna.És igen,igaza van!Ezt nem lehet megbocsátani!

Te hiába idegeskedtél meg törtél ezt azt, nem volt igazad semmiben. Nem ismerem Jánost..lehet,hogy egy bunkó mittomén aki esetleg elhanyagolt,de akkor ahhoz van jogod,hogy elhagyod és nem megcsalod!

Érdekes módon én soha nem voltam bunkó a párommal mégis kerül engem és soha meg nem kérdezné,hogy mi van velem!

2020. jan. 10. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!