Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsam meg a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsam meg a szeretőmmel a viszonyomat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Undorító ember vagyok, és ő is, ezzel tisztában vagyok.

Ő együtt él a párjával, több éves kapcsolat, de megromlott közöttük a szex, sokat veszekednek.

Én egyedül vagyok, jelenleg nem is vágyom kapcsolatra, én az elején el is mondtam neki, nem fogom elszakítani a párjától, csak a szexről szól az egész, heti 1-2 alkalom, és kész, így mentünk bele.

Ennek ellenére ő mindennap ír nekem, magánéleti és mindennapi dolgokat, többet akar találkozni. Pár napja egy nagyobb vita után, azt mondta, hogy engem jobban szeret, mint a párját, én megijedtem, és próbáltam terelni a témát.

Újabban már féltékenykedik is, elemezgeti az ismerőseimet. Tegnap meglátogattam egy régi férfi ismerősömet mikor felhívott telefonon, és mikor megtudta hol vagyok, számonkért, hogy ő féltékeny, és megcsalom őt, ez neki fáj.

Itt besokaltam, megmondtam felejtsen el engem, inkább tegye rendbe a kapcsolatát a párjával, én nem fogom beárulni, csak hagyjon engem békén, erre azt mondta ő képes otthagyni értem a barátnőjét, csak egy szavamba kerül. (Az ilyen sosem lép, csak mondja)

Tudom egyem meg amit főztem, eszem is rendesen, de esetleg ötletek hogyan érhetném el, hogy kopjon le?

Lebuktatni nem fogom, mert azzal én is rosszul járnék.

2020. jan. 5. 14:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egy válasz kivételével hasznos válaszokat kaptam amit köszönök, ment a zöld kéz. Utolsó bevallom ettől félek egy kicsit, mi van ha mégis otthagyja, megszólalt bennem a vészharang. Megfogadom a tanácsokat :)
2020. jan. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!