Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott mert depressziós de nem vagyok benne biztos. Mit tegyek?
4 éve vagyok a párommal. Soha semmi problémánk nem volt, ugyanazokat a dolgokat szeretjük stb. 1 éve még szorosabbra fordult a kapcsolatunk. Bele vágtunk közös dolgokba anyagilag is, költözés stb. Ekkor a részéről minimális feszültség bejött a képbe mivel ő tőlem kért kölcsön egy nagyobb összeget mivel én eladtam a regi lakásom. 1 éve meghalt az anyukaja akivel nagyon szoros volt a viszonya illetve munka terén sem alakultak jól a dolgai. Emiatt éreztem hogy elég szomorú de mivel mindig biztosítottam őt hogy ne aggódjon azt gondoltam nincs baj. 2 hónapja elmentem otthonról bevásárolni majd mire hazaértem elköltözött. Nem is értettem, iszonyúan fájt. Azóta ugyanugy beszélünk van hogy találkozunk itt alszik de nem akar visszaköltözni. Azt mondja depressziós egyedül akar lenni. Eddig próbáltam türelmes lenni mindent megtenni. Viszont mióta elment a közös dolgainkat nem hajlandó fizetni illetve adtam neki kölcsön 5 millió forintot hogy a vállalkozása fejlesztésére. Ezt a pénzt sem törleszti. Sajnos nagy szükségem lenne hogy legalább ezekben segítsen. Nem bírom egyedül igy anyagilag. Ráadásul egy hónapja igen rossz eredményeket kaptam, úgy néz ki rákos vagyok. Ez sem érdekli sem érzelmileg sem hogy anyagilag ne sodorjon ilyen helyzetbe. 1 hete azt monda jobban van visszajön. Majd megint átvert. Nem bírom ezt már igy. Sajnalom őt de ez igy nem mehet. Nem tudom várjak rá vagy most már csak a pénzt kérjem vissza jogi uton. Szeretem őt de magamra is kell gondolnom.
Köszönöm
És te hogy beveszed ezt az öndiagnózisát és az önsajnáltatását es aggódsz a nemletezö depressziója miatt .
Sajnaltatja magát ! Es teged nem sajnal ? Te rákos vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!