Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Tudnátok tanácsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tudnátok tanácsit adni?

Figyelt kérdés

Párom és én kb 5 hónapja vagyunk együtt. Eleinte jó volt minden viszont elkezdett hanyagolni.

Kimaradozni volt olyan, hogy több alkalommal matt részegen állított be hozzám. Maga módján szerintem szeret is, viszont egyszer megütött mert nem akartam el engedni éjszakai csatangolásra. Egyszer akartam magam melett tudni, nem akartam a nyakára telepedni.

Nem is kiabáltam vele, csak megkértem maradjon velem azon az éjszakán. Erre pofon vágott, és közölte, hogy ne próbáljam meg irányítani az életét. Ez 2 hete történt, azóta nem találkoztunk, megkértem szüneteltessük a kapcsolatunk míg megemésztem ezt az egészet.

Most jön talán a legroszabb. Terhes vagyok. Karácskor vettem tesztet, mert egyértelmű jelei voltak. Most szilveszterkor úgy döntöttem megcsinálom. 3 db 3 márka. Mind pozitív.

Kavarognak a fejemben az események. Mit tegyek? Elmondjam neki? Tud változni, és adhatok neki még esélyt? Vagy maradjak egyedül és felnevelem magam?

Sajnos csakis magamra támaszkodhatok, szüleimet ezzel nem terhelném. Ráadásul ott az egyetem. Bár azt lehet halasztani. Abortusz biztos, hogy nem lesz. Mindenképpen megtartom.

Ma van a születésnapom is, és mégcsak felsem hívott. 😞 ( Igen újévi gyerek vagyok. 1997.01.01 00:11 😅 )

Mihez kezdjek? Anyumék maximum anyagiakban tudnának segíteni nem Magyarországon laknak. 😞

Köszönöm ha végig olvastad és tudsz érdemben segíteni.

2020. jan. 1. 06:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy jó kapcsi, rendcsi?
2020. jan. 1. 08:50
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha mindenképp megszulod a gyereket akkor add örökbe hogy olyan emberek neveljek fel akik el tudják tartani. Na meg akkor egy normális apa mellett nőhet fel nem emellett az alkoholista hulladék mellett. Az egy dolog hogy te olyan szerencsétlen vagy hogy elturod ezt a férget de a gyerekednek is ezt az "apát" akarod? Az ilyen ember nem változik! Tudom mert én is belefutottam egybe. Csak rosszabb lesz hidd el. Szóval add örökbe. De én személy szerint azt gondolom az abortusz lenne a legjobb megoldás.
2020. jan. 1. 09:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Bár irhatnék mast de sajnos nem tudok. 5 honapja vagytok együtt és egy kérés miatt megüt. Ez sajnos nem, hogy nem lesz jobb hanem rosszabb lesz. 1-2 év múlva ha egyáltalán még fog rád emlékezni akkor rendszeresen fog verni, kb. a semmiért. Egy neki épp nem tetsző szóért. Ha pedig az a helyzeted ami, akkor nem tudom elképzelni, hogyan akarod egyedül felnevelni a gyereket. Se munka, se pénz, nincs kire bízni, egyetem, stb. Mégis hogyan? Ha haza költözöl a szülőkhöz akkor esetleg. De ebben a helyzetben nem tudod mibe vágsz bele. Nem mondom, hogy menj abortuszra mert nem merek ilyet mondani ezt te döntsd el de én azt tenném.

Buek és boldog szülinapot.

2020. jan. 1. 10:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Vissza nem fogadom. Nem sokkal ezelőtt küldött egy sms-t, amiben elhordot mindennek, hogy én milyen kényes p....a vagyok.

Megpróbálok beszélni anyumékkal, hátha tudnak segíteni valahogy.

2020. jan. 1. 11:37
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj ,de a helyedben nem tartanám meg a babát.Szakíts a pasassal végleg kérlek , ez továbbra is ütni ,inni fog ,nem fog gumit használni ,nem szeret és biztos nem fog megváltozni .
2020. jan. 1. 13:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem haragszom meg. De a baba marad. Lehetetlen nincs, csak tehetetlen. Nem dofom mwgölni a születendő gyermekem, sak azért mert felelőtlenek voltam.
2020. jan. 2. 00:00
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

Ilyen körulmenyek közt megtartani a gyereket ? Hat nem irigyellek

Teljesen egyedul leszel , fel sem fogod mit teszel . Ettöl szep .

Mert ha tudnad , rohannál abortuszra .

Mi lesz majd ha a gyereket fogja pofozni? Es joga lesz hozza , vagyis a gyerekhez . Köszömj el az egyetemtöl , majd bántalmazott kitartott leszel

2020. jan. 2. 00:09
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Megsúgom neked , ha van hol legyen es hetekig megvan nelkuled es ilyeneket ir , hogy hisztis vagy , stb csak kritizál , akkor 100% hogy kapcsolatban van , mas növel is , az meg esetleg régebbi
2020. jan. 2. 00:12
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó. Igye megtanultál olvasni, és értelmezni?

Akkor olvass, értelmezz.

Mindent megtalálsz az eddigi hozzászólásaimból és magából a kérdésből.

Nem fogom még egyszer leírni ugyanazt.

2020. jan. 2. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!