Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akarom még mindig őt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom még mindig őt, és mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés
Ő egy éve hogy szakított velem és még mindig szeretem, sajnos sokszor gondolok rá, arra, hogy ő érez e még valamit, vagy már egyáltalán nem érdeklem. Letiltottam miután láttam hogy kapcsolaba van persze előtte még írtam neki néhány sort arról mit érzek. Nehéz megállni, hogy levegyem a tiltást és megkukkoljam de jobb ha nem tudok róla semmit pedig néhány 100 méterrel arrébb lakik. Sokat viaskodok a gondolataimmal, róla álmodok rendszeresen ami nagyon szar, mert már nem velem van és felébredni rosszabb. Néha örülnék egy emlékezet vesztésnek. Nem szeretnék vele lenni de mégis, és nem akarom emiatt a mostani kapcsolatom veszélyeztetni. Van valami mód arra, hogy végleg lemondjak róla, és ne gondoljak rá? 25L
2019. dec. 29. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jelenlegi kapcsolatod mellett sem tudtad elfelejteni, akkor gond van a jelenlegi kapcsolatodban. Keresni kellene egy harmadikat, aki elfelejtetteti veled az elsőt.
2019. dec. 29. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyszerű a helyzeted: egy kapcsolatban vagy, miközben még az exedért epedezel. Elég egyértelmű hogy nem léptél még túl rajta és a mostani csak azért van, hogy ne legyél egyedül. Ezáltal halálra is van ítélve, mert csak arra tartod őt hogy azt az űrt, amivel a szakítás keletkezett, ideig-óráig betömd.

Tehát kezdésnek adnod kéne magadnak én időt és nem elfutni a gondolataid és érzelmeid elől, hanem szembenézni velük, beleértve az elvesztést és a gyászt. Eltemetheted az érzelmeket ideiglenesen, de mint most is tapasztalod, felfognak jönni míg nem zárod le magadban normálisan. Mellékesen, az pedig tudományosan bizonyított, hogy a görcsös elfelejteni akarás és a gondolatok elnyomása csak felerősítik azokat, nem gyengítik.

A mostani kapcsolatod pedig hiába félted, értéktelen, ugyanis csak kihasználod a másikat.

2019. dec. 29. 20:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Rengeteg okot tudnék írni, hogy miért volt rossz az előző kapcsolatom 5 évig (jártunk) és a házasság vagy a gyerek gondolatától is rettegett, persze én tegyek meg neki ezt meg azt, legyek jobb stb, de ha én akartam valamit egyből felkapta a vizet. Szolgának éreztem magam mellette akivel néha szexelt és én sose utasítottam el míg ő többször, szavakkal bántott pl hogy meghíztam és jobban néztem ki a kapcsolatunk elején, és sok más dolog miatt is bántott de persze ő tökéletes volt, aztán elkezdtem koplalni és sokat fogytam 8 kg-ot pedig nem voltam túlsújos 165centivel és 66 kilóval, aztán az se volt elég neki többet akart, legyek másmilyen. De mivel nem vagyok Mistic lelépett. Lelépett azzal az indokkal, hogy nem halad az élete meg hogy egy helyben toporog, aztán a fejlődés neki nem a családot jelenti, hanem a pénzt és kocsikat. Jobban érzem magam, hogy ezt leírhattam.
2019. dec. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!