Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan menekülhetnék meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menekülhetnék meg?

Figyelt kérdés

Lett egy barátnőm, de én nem akartam. Nem jön be nekem, nem is szeretem, nagy a korkülönbség is. Ő 16 én 21. Az volt a terv hogy kicsit játszadozok majd vele, és ennyi. Részemről nincs meg a kémia sem. Messze is lakik. Nem érzek iránta semmit még egy hónap után sem. Ő viszont borzasztóan belém van habarodva, többször ott aludtam már nála, egész családja is ismer már. Januárban viszont szeretnék valahogyan végetveni a kapcsolatnak.

De nem tudom hogy hogyan csináljam mert a csaj nagyon össze fog törni szerintem. Mármint nem engem, hanem magában. Nagyon sokmindent tervez velem, én vagyok neki az igazi szerinte.

2019. dec. 29. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele és mondd el neki, hogy nincs rajta kívül senki más, de nem működik. Igen össze fog omlani, sírni fog, de még fiatal, hamar kiheveri (nem is tudod milyen hamar), annyi idősen én is átestem ilyenen és nagyon szenvedtem, de valahogy furcsa módon abban a korban nagyon hamar túl lehet ezen lépni. Szóval ilyen esetben ne gondold azt, hogy nem mondod el, mert neki fájni fog, igen fájni fog, de az az ő fájdalma és sokkal jobb egyszer "beledöfni" a szívébe és őszintén férfinak lenni.
2019. dec. 29. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Csald meg
2019. dec. 29. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Exem ugy menekült meg egy tinitöl akit nem tudott levakarni, hogy nekem adta a telojat atmenetileg hogy engem zaklasson a "làny", mentsem ki, hogy nem akar vele beszelni mert ö hiaba mondja neki.
2019. dec. 29. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Szórakozni volt eszed vele, de őszintének lenni már nem.. Szép emberi formájú csótány mintapéldány vagy.
2019. dec. 29. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Minek mentél ebbe bele? Abban se kellett mások segítsége, most is megoldód egyedül, elvégre nagyfiú vagy.
2019. dec. 29. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy oldottad meg?
2020. júl. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!