Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakítás után abbahagyjátok a fogamzásgátló tabletta szedését vagy folytatjátok, hátha úgy alakul, hogy hamarosan újra aktív szexuális életetek lesz?
Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 23:54
1/11 anonim válasza:
Folytattam. De ennek nem feltétlen az az oka, hogy hátha tudok szexelni. Nekem tinikoromban bőrgyógyász javasolta, sztem ezzel nem vagyok egyedül.
2/11 A kérdező kommentje:
#1 engem most azok válasza érdekel inkább, akiknek nem feltétlenül muszáj szedniük.
2019. dec. 28. 00:04
3/11 anonim válasza:
Nem muszáj, de az ember nem borítja fel a hormon háztartását szívesen, ez ugyanis ilyenkor egy mesterséges állapot. Elkezdeni hetek, és visszaállni a normális rendszerre hónapok kérdése.
4/11 anonim válasza:
Azért egy ilyesmi gyógyszer nem olyan, hogy egyszer szedem aztán meg nem. Én nem hagytam abba de nem amiatt, hogy majd hátha összejön valaki, hanem mert kiszámíthatóbb a menstruáció, kényelmesebb az élet.
6/11 anonim válasza:
Abbahagyom, mivel bármikor újrakezdhetem és egy friss kapcsolatban amúgy sem dugok gumi nélkül, szóval az az idő pont elég ahhoz, hogy hasson újra. Amúgy nem tabizok, gyűrűzök, de az elve ugyanaz.
7/11 anonim válasza:
Végigszedtem az adott ciklust, hogy ne legyen felborítva a ciklus rendje, de utána letettem. Ha lett komoly kapcsolatom, elkezdtem megint szedni.
31n
8/11 anonim válasza:
Mivel eleve csak komoly kapcsolatban használok hormonalis fogamzásgátlást a mellekhatasok miatt, abbahagynam ha befejeztem az adott hónapot
9/11 anonim válasza:
Nem hagytam abba, ennek egészségügyi oka is volt, meg az is, hogy ha alakul kapcsolat, macerásabb megborítani a hormonháztartásomat a nem szedéssel aztán újra szedéssel. Majd ha gyereket tervezek valakivel, akkor abbahagyom.
10/11 anonim válasza:
Nem kapkodok ilyen szarsàgokat, nem teszem tönkre magamat és nem tömöm a gyógyszeripar zsebét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!