Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fizikai rosszullét szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizikai rosszullét szakítás miatt?

Figyelt kérdés

4 napja szakítottunk, az ok az volt, hogy elhidegült tőlem, az utolsó 2 hónap már amolyan semmilyen se volt, csak még kitartottam mellette mert nagyon szerettem és sajnos még szeretem is. Viszont 4 napja vége lett. Tegnap látták a mostmár exemet egy új nővel az ismerőseim és állítólag nagyon jól elvoltak, van egy sanda gyanúm, hogy ezek ketten már előbb összemelegedtek, minthogy mi szakítottunk. Sőt, ez szinte 100%, mivel alapjáraton bennem volt az érzés, hogy van valakije még mellettem. Megalázva érzem magam. Sőt, úgy érzem, hogy a szívemet kitépték, marha nagy ürességet a mellkasomban. 6 évig voltunk együtt és ő volt a szövetségesem, a társam az egyetlen bizalmasom és hirtelen szerte ment az egész...(nyáron is volt egy kisebb-nagyobb csetepaténk, szerintem ott kezdett már elúszni az egész)

Most viszont szörnyen érzem magam azóta, hogy kimondtuk, vége és szétköltöztünk. Azóta, hogy beigazolódott a "másik csaj gyanúm" pedig mégrosszabbul vagyok. A szkítás óta nem tudok enni rendesen, csak falatozok, nem akarok beszélni senkivel, ma délután hánytam is és csak aludtam estig..most meg itt bőgök hajnalok hajnalán, úgy, hogy másnap reggel dolgoznom kell menni...tényleg úgy érzem, hogy számomra megállt az élet és ezt nem tudom, hogy ki érzi át....szörnyű:(

Lehet, hogy emiatt vagyok fizikálisan is rosszul? tényleg nagyon taccson érzem magam....

2019. dec. 16. 02:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Amikor 2 éve a barátom kidobott az ex barátnőjéért, 2 hétre táppénzre mentem. Egész nap kb semmit nem ettem, fogytam is 5 kilót. Csak akkor keltem ki az ágyból, ha elmentem edzeni, addig legalább emberek közt voltam.

Szóval teljes mértékben átérzem, ha szeretnél, írj PM-et, biztos jót tesz egy kis beszélgetés neked is.

31n

2019. dec. 16. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

óóó de sokan átesnek ezen csak nem mindenki süpped ilyen mély depresszióba mely már fizikálisan is kiütközik...

Ő túllépett.

Ha ő lett volna az igazi egyetlen nagy szerelmed akit melléd rendeltek, akkor vele lennél, de nem vagy vele, ennek annyi.

Neked ki kell mozdulnod, nem pedig a 4 fal között brühühü meg brühühü.

Kellene egy kis testmozgás, akár elmenni sétálni, igen hidegben is, menj kapcsolódj ki vásárolj magadnak pár új szép ruhát, egy cipőt. Próbálj ki otthos sütni főzni új ételeket, van rá időd.

Van időd akár otthon is edzeni egy kicsit, most aztán van időd!

Menj el fodrászhoz,. kozmetikus szoli ilyen női kikapcsolódások.

Ne légy lusta és hisztis, emeld fel a segged és mozdulj ki.

2019. dec. 16. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Persze hogy lehet attól. Két évvel ezelőtt ért véget egy két éves kapcsolatom. Fél évig roncs voltam. Nekem is voltak ilyen tüneteim hogy azt a keveset amit le tudtam erőltetni a torkomon ki is hánytam. Majd idővel jobb lesz.
2019. dec. 16. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem sorstárs. Bár nekem 3 hete történt és nem láttam új lánnyal, de meghaltam legbelül. Ki se mozdulatam otthonról 4 nap alatt 5 kilót fogytam annyira nem bírtam enni azóta se híztam sőt továbbra is fogyok(bár kevésbé drasztikusan), minden nap random elsírtam magam igen sokszor a hányinger kerülgetett, szúrt a szívem rémálmaim voltak és szapora szívveréssel keltem minden reggel úgy, hogy közben alig aludtam. Emberek közé nagyon sokára tudtam menni
2019. dec. 17. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nyugtató szedtem de már elhagytam. Este nem tudtam aludni napközbeni lefoglalt a munka de ott is voltak tünetek szapora szívverés enni alig bírtam. Aztán szépen lassan elfelejtettem és tovább léptem.
2019. dec. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!