Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Lentebb megtaláljátok a történetet. szerintetek van esély arra hogy még a dolgok lecsillapodása után összejöjjünk?
,,ha csak tényleg nem szeret, de 7 hónapig hazudni egy másik embernek erről azért durva"
😂 Valaki egy egész életet ebben a hazugságban él le. Ha tudnád, hány ilyen embert ismerek. Istenem ha néhány körülöttem levő ember tudná, hogy igazából kivel éli az életét...
Beszélj a lánnyal. A remény hal el utoljára.
Ffi.
Bar furcsa a lany viselkedese de valoszinuleg a tulzott egyuttlet unalomba fordult ami egy ido utan nem szeretem erzesse valtozott. Ezert irtam hogy egymas szajaba levo sziami ikrek.
Tudni kell egy kapcsolatba hogy hol van a határ.
Én csak egy bácsiról mesélek neked, akivel testvérem utazott haza a buszon, és ő külföldről jött haza mivel a gyermekét látogatta, mert elváltak az asszonnyal.
Mondta, hogy az asszony vallásos, azt hitte, hogy bírni fogja, de az évek alatt rájött, hogy nem tudja elfogadni azt a világnézetet amit a felesége követ, és ezért váltak el.
Szóval ha ortodox mármint ugy hithű, hogy vaskalappal ragaszkodik olyan elvekhez, amik egy ateistának butaság, pl. ne használj óvszert meg ne abortizálj meg ilyesmi, illetve minden problémánál egy mi atyánkat mormog összetett kézzel, és várja hogy a probléma megoldódjon, vagy úgy köszönget úton útfélen, hogy dicsértessék a későbbiek folyamán, akkor nem tudom hogy lenne-e értelme, már most furcsa indokokkal szakított veled.
Szerintem keress egy új lányt, aki ugyanúgy gondolkozik ahogy te, mert szerintem a mostani exed nem biztos hogy szeret téged.
Nézd.
Én voltam már ilyen helyzetben.
Félévig jártunk. Egy napon éreztem, hogy nem az igazi
az a kapcsolat. Ő 18 volt, én 19.
Nagyon kétségbe esett, mert szerelmes volt.
De én rájöttem, hogy ez nem szerelem. Addigra már mindenki ismerte a családban. Csak azt kérte, hogy engedjem meg, hogy velük tarthassa a kapcsolatot, mert az unokatestvéreimmel kiváló barátságba kerültek.
Nagyon szenvedett, mindenféle ürügyekkel felkeresett.
A barátait megkérte, hogy vigyenek el klf. bulikra
a KEK-re, a Várban a Műszaki Egyetem Klubjába, a Benkó Dixiland-re, csak, hogy lásson.
Mint kiderült, mindig tudta, hogy kb. mi történik velem. Nekem is voltak barátaim, neki is barátnői. Tehát nem találkoztunk.
Aztán két év eltelt, és meghalt a nagypapám, akit mindenkinél jobban szerettem. A munkahelyemen egész nap ömlött a könnyem, és a főnök rendes volt, hazaküldött. Elindultam hazafelé, és helyette ott találtam magam a lakásuk ajtaja előtt. Becsöngettem. Megrendült, hogy milyen állapotban vagyok. Beszélgettünk.
És azt mondta: "Nem kérdezem meg, hogy miért éppen hozzám jöttél, mert tudom. Azért, mert az ember a legnagyobb bajában ahhoz megy, aki hozzá tartozik."
Egy év múlva összeházasodtunk. Van három gyerekünk és hat unokánk.
Ilyen is van. De nagyon ritka.
A lényeg: nem szerelmes, nem akarja, hogy olyan kötelékben éljen, ami neki így üres, mert nála nincs perspektivája ennek a kapcsolatnak, fölösleges időrablásnak érzi. Nem akar megbántani, ezért "időt kér".
Örök időt. Én akkor ezt úgy éreztem.
Engedd el. Annyi értékes, hozzád való ember van a világon. Ne ragaszkodj, ne reménykedj. Éld a saját életedet.
Nő/50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!