Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez most miért vagy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most miért vagy hogy kellene le reagálni?!?

Figyelt kérdés

Rég találkoztunk párommal s fél álomban bepróbálkozott, azonban közben a lakótársa megjött, elkezdett tök hangosan s illúzió ronbolóan zajongani a házban s mondtam folytassuk később most így nekem nem megy mire egy hangosat káromkodott s egy éktelen nagyot püfölt a párnába amin a fejem volt.😫

Azt hittem megakar ütni mire én összegörnyedtem s ijedtemben elsírtam magam. Ő azt hittem erre bealudt, ahogy öltözni kezdtem menjek tőle kinyitotta a szemét s megragadta a csuklóm, kéri maradjak. Épp azért jöttem kibékülünk e vagy lezárjuk mert sokszor volt érdektelen velem mostanában s azt hittem ha érti bajom s fontos akkor figyelni fog. Erre ez..sose láttam ilyennek, egy barátom volt aki egyszer megvert el is hagytam ez kb ugyanúgy megijesztett.

29N vagyok ő 30F pár hónapja csak együtt.

2019. nov. 30. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
44%

És ezért SEM szabad másokkal együtt élni. Mármint ilyen idegesítő lakótársakkal meg egyéb bosszantó elemekkel. Inkább szegényebben, de egyedül, mint valami idegen kreténnel akit el kell viselni.

Aki kitalálta a társbérletet azt pedig abban a másodpercben kellett volna felakasztani.

2019. nov. 30. 11:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocs ha nem egyértelmű de kicsit jobban zavar a félbemaradt a lakótárs megjelenése miatt félbemaradt szexnél az, hogy 20 centire a fejemtől csapkod s ennyire elborult az agya...
2019. nov. 30. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nem jó jel, keress inkább mást.
2019. nov. 30. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen nem tudod eldönteni, hogy benne maradj-e egy olyan kapcsolatban ahol félsz a másiktól?
2019. nov. 30. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

És állítólag okoy nők ilyen agresszív tetveken agyalnak, hogy hogyan tovább... Az igen:D

Én azonnal leléptem volna, bármi áron. Gyűlölöm, ha valaki rendelkezni akar a fizikai szabadságommal és lefog, mikor menni akarok. Ezzel betelik a pohár, allergiás vagyok rá

2019. nov. 30. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is szakítottam ez nem kérdés egyszerűen csak teljesen ledöbbentem ilyen elő tud törni bárkiből... Mindenre gondoltam hogy feszült vagy csalódott de ez ez kiborított.
2019. nov. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!