Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most miért vagy hogy kellene le reagálni?!?
Rég találkoztunk párommal s fél álomban bepróbálkozott, azonban közben a lakótársa megjött, elkezdett tök hangosan s illúzió ronbolóan zajongani a házban s mondtam folytassuk később most így nekem nem megy mire egy hangosat káromkodott s egy éktelen nagyot püfölt a párnába amin a fejem volt.😫
Azt hittem megakar ütni mire én összegörnyedtem s ijedtemben elsírtam magam. Ő azt hittem erre bealudt, ahogy öltözni kezdtem menjek tőle kinyitotta a szemét s megragadta a csuklóm, kéri maradjak. Épp azért jöttem kibékülünk e vagy lezárjuk mert sokszor volt érdektelen velem mostanában s azt hittem ha érti bajom s fontos akkor figyelni fog. Erre ez..sose láttam ilyennek, egy barátom volt aki egyszer megvert el is hagytam ez kb ugyanúgy megijesztett.
29N vagyok ő 30F pár hónapja csak együtt.
És ezért SEM szabad másokkal együtt élni. Mármint ilyen idegesítő lakótársakkal meg egyéb bosszantó elemekkel. Inkább szegényebben, de egyedül, mint valami idegen kreténnel akit el kell viselni.
Aki kitalálta a társbérletet azt pedig abban a másodpercben kellett volna felakasztani.
És állítólag okoy nők ilyen agresszív tetveken agyalnak, hogy hogyan tovább... Az igen:D
Én azonnal leléptem volna, bármi áron. Gyűlölöm, ha valaki rendelkezni akar a fizikai szabadságommal és lefog, mikor menni akarok. Ezzel betelik a pohár, allergiás vagyok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!