Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el ezt neki? Hogy fog reagálni?
Figyelt kérdés
Össze költöztünk már 4 hónapja és ide akarom hozni a macskáim is mert anyukám azt mondja ő nem fog velük foglalkozni. Van 7 cicám nagyon sszeretem őket
Ő nem annyira szereti az állatokat ezért félek mit szól rá
2019. okt. 10. 20:41
1/12 anonim válasza:
7 cicája van XDDDDDDDDDDDDDDDD sok sikert
2/12 anonim válasza:
1 max. 2 macska 7-től tuti kiakad! Egyáltalán lakásról beszélünk? Kinti macskákat egyébként sem jó ötlet idegen környezetben egy kertbe kitenni.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés.
Ha mégsem az, akkor csak közlöm, olyan pasi még nem született erre a világra, aki 7 macskát megtűr.
4/12 A kérdező kommentje:
Dehogy kamu.
Lakás és lakásban is laktam én tényleg nagyon szeretem a macskákat egész kicsi korom óta voltak macskáim. 2 öregebb és 5 kisebb van most
2019. okt. 10. 20:50
5/12 anonim válasza:
Teljesen kizárt, hogy egy olyan ember aki nem szereti az állatokat együtt éljen 7 macskával.
6/12 anonim válasza:
Macskatartóként írom, rengeteg. Én sem örülnék nekik.
1-2 elmegy, de 7....??
Egy vagyon az eltartásuk.
8/12 anonim válasza:
Nem ismerjük párodat, szóval nem tudhatjuk. De ha nem szereti az állatokat, akkor nem valószínű, hogy pozitívan fog reagálni. Erről amúgy már jóval hamarabb beszélgetnetek kellett volna, még mielőtt összeköltöztetek... Nem is értem, hogy nem került szóba. Mi párommal már rég lefutottuk ezeket a köröket, amint szóba került a közös élet. Én is "sok macskás nő" vagyok, egyszerűen nekem kell, és nyilván nem fogom összekötni az életemet olyannal, akinek ez problémát jelent. Nem is tudom felfogni, hogy tud bárki "komoly" kapcsolatot kialakítani olyannal, akivel nem egyeztet a számára fontos dolgokról, legyen az kutya, macska, kocsi, edzés, akármi.
9/12 anonim válasza:
Sehogy. Keress legalább 4nek másik gazdát. De jobb lenne mindnek.
10/12 anonim válasza:
Állatszerető és macskatartó vagyok. Esküszöm, rajongásig imádom a macskákat. De ez a helyzet kb őrültség. A párod lehet 1 kisállatot sem viselne el ha nem szereti őket amúgy sem, másrészt nem is egészséges 7 macskát tartani egy lakásban. Mi egy 1,5 szobás, de elég tágas lakásban lakunk, 2 macska van. Ennél többet nem vállalnék be, a macskákra nézve is méltatlan lenne, hogy ilyen kicsi helyen legyenek bezsúfolva. A kismacskáknak keress gazdát, a két öreget meg próbáld megbeszélni a pároddal, hogy vihesd. Ha jól érvelsz és nagyon szeret, talán abba belemegy. Egy kéretlen tanácsot is adnék a jövőre nézve. Élő állatot csak annyit szabad vállalni, amennyit életük végéig el fogsz tudni látni bárhová is mész. Felelősség is kell az állattartáshoz, nem csak szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!