Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Keresem még, vagy már ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresem még, vagy már ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel összejöhettem volna egyetemista koromban, ő óvónőnek tanult, teljesen olyan lány volt mint én. Én is egyetemista voltam, de nekem nem sikerült a suli. Hazaköltöztem a Dunántúlról szakmát tanultam, hát keleti 130 ezres fizetésem van, pedig hiányszakmát tanultam.

Ez felénk középosztálynak számít. A lány gondolom azóta lediplomázott dolgozik, én is dolgozok. Azért nem jöttem vele össze, mert megbuktam az egyetemen, és hazaköltöztem.

Még ő neki se volt kapcsolta annak idején, nem tudom mi lehet vele. Szüleim utolsó szemétnek tartana k főleg nevelőapám, aki mindig piszkál, csak egy szakmunkás vagy, létminimumon, mérnöknek kéne lenned nettó 300-400ért.

2019. nov. 30. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megkeresheted. Miért ne?
2019. nov. 30. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
300-400 ezer?
2019. nov. 30. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Keresd meg nyugodtan, de ha komolyabb céllal tennéd (párkapcsolat), lentebb írnék arról, hogy tedd rendbe előtte az önbizalmad és kicsit porold le az életed.

Szóval nem a kérdéshez tartozik, de ebből a szövegedből nekem az jön le hogy nagyon szégyelled magad, hogy "csak" ennyire vitted. Ne hallgass pedig a nevelőapádra, semmi köze ahhoz hogy te mit csinálsz és mennyit keresel. Ha élvezed amit csinálsz, akkor minden oké. Próbálkozz Nyugat-Magyarországon ha a fizetést kevesled, vagy tanulj nyelvet és nézd meg milyen külföldön. Hosszútávú tervek ezek és kell hozzá bátorság, de feldobja az önértékelésed ha elkezded. Nagyon úgy hangzik hogy le vagy törve az életed miatt, ezt az állapotot nem egészséges fenntartani. Szakadj el a szülőktől minden téren, mert csak mérgeznek téged, és lőjj be magadnak célokat a következő évekre.

2019. nov. 30. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel, aztán meglátod, hogy mit reagál. Ha régen hallott rólad, biztos meg fog lepődni...
2019. dec. 2. 10:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát ,mert gondolom egy keveset kereső szakmunkással nem igen jönne össze.
2019. dec. 2. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod. De nem tudod.

Szerintem egy próbát mindenképp megér. Az, hogy nevelőapád az önbizalom csíráját is igyekszik belőled kiirtani, abszolút nem mérvadó és nem vetíti előre a lány reakcióját.

Nevelőapád akar lenni a kakas a szemétdombon - felnőttél, másik férfi, konkurencia - próbál sárba döngölni. Nem kell hagynod.

2019. dec. 17. 13:22
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Na, mizu?

Megkerested?

2020. jan. 3. 13:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, még, csak ő gazdag nyugati megyékben él, ezért nem tudom mit mondjak.
2020. jan. 3. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondolkodj míg megoregszel, folosleges nekunk barmit mondani ugyis talalsz kifogast miert ne keresd.

Csak akkor nem ertem miert zavarod a szegeny emberkeket h valaszoljanak foloslegesen

2020. jan. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!