Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti feljelentenétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti feljelentenétek a helyemben?

Figyelt kérdés
6 évig voltunk egyűtt a barátnömmel,elég sok mindent  lenyeltem neki mert szerettem hazudott ,aztán 1 év után szerelmes lett és elhagyott ami    nagyon fájt!6 hónap után szakitottak       és vissza jött hozzám,elmesélte hogy verte az a férfi!Én féltékeny voltam arra a    férfire hiába jött vissza hozzám!Egyűtt voltunk de nem foglalkozott már velem úgy ahogy régen ,elegem lett mert kiderűlt rá szokott az italra és több partnere    van, lett egy nagy    cirkusz éreztem vége meg kiólte az érzelmeimet  és nem tetszik  már!Vissza ment a volt  barátjához aki verte és megfenyegettek    halálosan ,ti feljelentenétek? Csak azért  nem tettem meg   mert komolyabb  dolgokkal se   foglalkoznak! 
2019. nov. 23. 16:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
3 éve volt vele 6honapig utána vissza jött hozzám most én hagytam el mert elegem lett és öszintén megmondtam hogy mar nem tetszik nekem és vége erre halálosan megfenyegetett.Ebben mit nem értesz ?
2019. nov. 24. 07:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Épp most lép életbe valami új jogszabály, ami a fenyegetést jóval súlyosabban bünteti.
2019. nov. 24. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!