Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feljelentenétek a helyemben?
Figyelt kérdés
6 évig voltunk egyűtt a barátnömmel,elég sok mindent lenyeltem neki mert szerettem hazudott ,aztán 1 év után szerelmes lett és elhagyott ami nagyon fájt!6 hónap után szakitottak és vissza jött hozzám,elmesélte hogy verte az a férfi!Én féltékeny voltam arra a férfire hiába jött vissza hozzám!Egyűtt voltunk de nem foglalkozott már velem úgy ahogy régen ,elegem lett mert kiderűlt rá szokott az italra és több partnere van, lett egy nagy cirkusz éreztem vége meg kiólte az érzelmeimet és nem tetszik már!Vissza ment a volt barátjához aki verte és megfenyegettek halálosan ,ti feljelentenétek? Csak azért nem tettem meg mert komolyabb dolgokkal se foglalkoznak! 2019. nov. 23. 16:13
1/12 anonim válasza:
A helyedben nem is húztam volna az időt a kérdés kiírásával, már a rendőrségen lennék!
4/12 anonim válasza:
Bizonyítani tudod, hogy megfenyegetett? Legalább egy megbízható tanúval, mert enélkül még te húzhatod a rövidebbet, hogy megrágalmaztad. Gyanítom, hogy a jelen esetben az exedre nem számíthatsz.
5/12 A kérdező kommentje:
igen leirta
2019. nov. 23. 16:46
6/12 anonim válasza:
Nem tudom a rendőrség mennyire foglalkozik ezzel?Leírta, de nem történt semmi egyéb, bár megértelek,hogy tartasz Tőlük.
Tehetsz feljelentést, de lehet,hogy pont ezzel váltod ki az agresszivitásukat ami egyébként elülne.
7/12 A kérdező kommentje:
Nekik volt már dolgok a rendöreséggel!Szerintem nem foglalkoznának vele mert max kap egy enyje benyjét!
2019. nov. 23. 16:59
8/12 anonim válasza:
Azt kihagytad, hogy mièrt fenyegettek meg. Azt nehezen hiszem, hogy csak úgy gondolt egyet, ès írt neked egy fenyegetèst.
Èn nem jelentenèm fel, valószínű, hogy nem fognak csinálni semmit, csak azt akarta, hogy hagyd őket bèkèn.
9/12 A kérdező kommentje:
Mikor elmondtam hogy már nem tetszik és nem akarom a vissza kapni a hölgy akkor irta ezt a barátja másnap irta ö nem tudom miért 3 éve volt vele meglepett hogy ö ir .
2019. nov. 23. 19:04
10/12 anonim válasza:
Te Google fordítóból írsz ide? Alig lehet èrteni mit akarsz ebből kihozni.
Már 3 ève együtt vannak, ès most random rádírt a csaj, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!