Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz szerintetek ha kitorlom az ismeroseim kozul?
Szoval van egy srac akivel osszejarkaltunk, megprobaltuk komolyabban de nem ment, aztan meg talalkoztunk nehanyszor de nekem ebbol meg elegem lett idegesitett h kozbe mas lanyokkal kavar mikozben engem draganak szólìt meg neha valamivel meglepett. Egyszer nem is irtam neki vissza de addig nyaggatott h visszairtam. Viszont akkor kikerultem ezt az egeszet mondtam h nincs semmi. Mondta h barmi van o itt van csak egy telefon..mondom jo koszi. En ezt a jatekot meg meguntam,nem akarok most rairni h kitorollek az ismeroseim kozul mert nekem igy jobb, ezzel is szerintem csak novelnem az onbizalmat. Azt se szeretnem majd a kesobbiekbe nezni, hogy boldog parkolcsatban van.
Viszont ha meglatja h letoroltem 100% h ir..illetve szerintetek mennyire fogja gyerekesnek talalni?
Tudom, hogy ezt jobb megbeszelni, de semmikepp nem akarom novelni az onbizalmat azzal h elmondom h jobb nem latni mert akkor tudja h erzek iranta valamit.
Arra is gondolom h letiltom mindenhonnan es akkor biztosan teljesen el tudom felejteni, megakar tartani az eletebe mint "barat" de en ot meg nem mert szamomra nincs fiu lany baratsag.
Szerintetek toroljem v tiltsam vagy ne csinaljak semmit?
Azt írtam semmit.
Ha humánusabb formáját választod beszélj vele erről. Ha nem változik semmi az ő részéről zárd le, ne fuss olyan szekér után amelyik nem vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!