Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy mostanaban alig ismerem meg az ismeroseim az utcan?
Figyelt kérdés
az agyam miert nem kuldi az "uzenetet" hogy ismered...mint maskor??
olyan kinos nekem ez!mitol lehet ez?
2014. okt. 21. 08:42
1/6 anonim válasza:
Oregszel.. Xdd nelem eleg egy kep es maris megjegyzek egy arcot.. Es ha szembe jon velem az utcan azonnal felismerem :P
2/6 anonim válasza:
Megváltoztak. Ők sem olyanok már, mint régen. Keress új ismerősöket, akit felismersz! :)
3/6 anonim válasza:
2-es ne haragudj de ez a legközhelyesebb, legnyálasabb válasz amit írhattál volna.
4/6 anonim válasza:
3-as, ne haragudj, de ha 2-3-szor elolvasod egymás után, akkor bizonyára te isrájössz, hogy egyáltalán nem komoly válasznak szántam.
5/6 anonim válasza:
Ha irónia volt akkor elnézést. Csak én simán kinézem valakiből hogy egy ilyet komolyan írna.
6/6 anonim válasza:
# 5: Irónia volt. :) Bár én is sokakból kinézném, az tény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!