Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi a következő lépés?
Két év után szakítottam a vőlegényemmel. Egy hónapig bírtam nélküle és zokogva felhívtam. Azt mondta (dühből), hogy megbántottam, ne hívogassam. Odarohantam zokogva a munkahelyére, a nyakába ugrottam. Ő is sírt én is sírtam, és azt mondta, nagyon hiányoztam és szeret még.
Azóta beszélünk telefonon, találkozni is fogunk. Hogy kellene viselkedjek, hogy ne barmoljam el megint a dolgokat? Keressem? Nem akarok túl sok lenni sem.
Te mentél el (Te szakítottál) akkor Te közelíts, de szerintem ezt már megtetted.
Jó jel, hogy egymás nyakába borulva mindketten sírtatok a történtek miatt. Tehát szeretitek egymást és együtt akartok maradni.
Viszont van egy nagy bökkenő: Te városban, vagy ahhoz közel, ő pedig falun akar lakni. Ezt nyugodt hangnemben, józan érvelésekkel meg kell beszélnetek úgy, hogy ezzel kapcsolatban semmit nem vettek majd a másik szemére, akár jól sül el, akár rosszul a lakóhelyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!