Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire beteg érzés hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteg érzés hogy szakítás után legszívesebben szétrugdalnám az exem?

Figyelt kérdés
Otthagyott egy másik, PÉNZES pasasért. Fél évig jártunk és szó nélkül dobbantott. Legszívesebben megrugdalnám, de nyilván nem teszem, nem akarok magamnak gondot okozni ezzel. De brutálisan undorítónak tartom. Ilyen egy szánalmas kvára pazaroltam fél évet az életemből, megjátszotta a nagy szerelmet aztán első adandó alkalomnál lelépett.
2019. nov. 3. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Megértelek, az én exem meg egy diplomás nő miatt lépett le, engem meg nem engedett tanulni hanem a háztartást kellett vezetnem és a gyerekünket nevelnem.
2019. nov. 3. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

# 8

Azért mert az ilyen fokú agresszivitás nem vall épp elmére. Gondolod, hogy a kapcsolatban normális volt egy olyan ember aki úgy nyilatkozik arról akivel együtt volt, hogy szánalmas k... meg szét akarja rugdosni?

Nem az volt :)

És inkább leszek bunkó, mint agyhalott.. :)

2019. nov. 3. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
menj el és sportolj valamit, javasolnék 2 óra futást. Utána nem fogsz akarni senkit szétrúgdosni.
2019. nov. 5. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát még mit váltott volna ki belőled, ha ez 5 év után történik ez meg? :/ Az agresszió nem megoldás semmire. De mint mondtad visszafogtad magad és szerencsére nem történt semmi komoly. Sajnos ilyenek az emberek, hálátlanok és kihasználnak. Ha meg akad egy jobb, mehetsz...
2019. nov. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!