Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanék, de borzalmasan sajnálom a barátnőm. Ti mit
tesztek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és tisztelem a barátnőmet - emberként. Tényleg a legjobb ember akit ismerek, nagyon szeretetreméltó, rendes lány, ráadásul nagyon fontos vagyok számára, engem tart élete nagy szerelmének, ragaszkodik a kapcsolathoz. Részemről azonban kihűlt a szerelem, és látom hogy tervekben, korcsoportban életútban nem illünk össze. Nem akarom tovább az idejét pazarolni de nagyon sajnálom ha ennek vége lesz. A kapcsolatunkba nem raktam bele annyi energiát amennyit megérdemelt volna (mondjuk jópárszor ő sem) és sajnálom, hogy rengeteg lehetőséget kihagytunk, nem volt túl élménydús kapcsolat. Illetve emberként sem szeretném elveszíteni mert remek ember és szakember akivel élmény beszélgetni és akitől rengeteget tanultam. Plusz félek, hogy másnak már nem leszek olyan fontos mint neki de leginkább attól, hogy őt nagyon megviseli a dolog és én leszek élete nagy csalódása.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Huszonévesek vagyunk, ő idősebb
2019. okt. 28. 23:04
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, 3 év volt együtt.
2019. okt. 28. 23:04
2/10 anonim válasza:
Kategóriád alatti nő választott téged. Ez természetes. Légy férfi, ha nem kell, nem kell, akkor engedd el, ne húzd tovább, neki se jó, s később rosszabb lesz. Ne hitegesd.
2019. okt. 28. 23:17
3/10 anonim válasza:
Írd le neki ezt így papírra, de ne E/3-ban, E/2-ben.
2019. okt. 28. 23:19
4/10 anonim válasza:
Szerintem nincs annál rosszabb, mint húzni valaki idejét. Légy férfi és szakíts vele!
Én harmadik félként átéltem ilyet, a fiú azóta is azzal a lánnyal van, akit csak emberileg szeret. Engem meg mindig megbámul, akármikor is találkozunk. Ez nagyon szomorú valahol, de úgy tűnik sokan tudatosan választják a boldogtalanságot...
2019. okt. 28. 23:44
5/10 anonim válasza:
Mondd el ezt így neki egy kávé mellett, ahogyan leírtad, hogy kihűltek az érzelmei iránta, ennek ellenére egy nagyon jó és rendes lánynak tartod és nem szeretnéd, hogy haragban váljatok el. Mivel én is nő vagyok, nagy csapásként érne (engem is tegnap dobott ki a barátom), viszont ő még annyira sem tisztelt meg, hogy a cuccaiért eljöjjön. Azt mondta nekem, nem kellek, fogadjam el! Szerintem ez még mindig jobb szakítás, mint a miénk.
2019. okt. 29. 03:01
6/10 anonim válasza:
Mondd el neki, DE ne akard megtartani barátként. Baromi kegyetlen dolog, az én nagy szerelmem ugyanezek miatt szakított velem, aztán meg akart tartani barátnak mert milyen rendes ember vagyok.. évekre elhúzta így a gyógyulásomat. Ha szakítasz vele, szakítsd meg vele a kapcsolatot is.
2019. okt. 29. 06:11
7/10 anonim válasza:
Hát én még nem láttam olyan pasast, aki ilyesmin vacilál. Egyébként mintha ezt a kérdést az én volt pasim írta volna ki..Pont az a szöveg, az az észjárás.
Végül összejött egy rusnya, kb nála 20 évvel fiatalabb libával aki felcsináltatta valahogy magát, úgyhogy most már ha másért nem, lelkiismeretböl vele marad a gyerek miatt. Közben azért igyekszik engem is megtartani jo ismerősként. Benne vagyok, várom, mikor állhatok bosszut...
2019. okt. 29. 07:42
8/10 anonim válasza:
Minél hamarabb szakítanék, és nem tartanám meg barátnak, ismerősnek, mert azzal csak további szenvedést okoznék. Írták már előttem, de más idejével játszani csúnya dolog, és mindkét esettel csak ezt tennéd. Szakíts, és fogadd el, hogy ezzel vége az ismerettségeteknek.
2019. okt. 29. 08:22
9/10 anonim válasza:
Mikor valaki barátként még meg akarja tartani azt, aki nőként/férfiként már nem kell neki, az egyfajta önzés. Próbálja mentegetni magát, hogy ő persze emberként szereti, és nem akar rosszat, stb, de pont ezzel tesz rosszat. Te már nem akarod ezt a kapcsolatot, neked kell erősnek lenned, elviselned, hogy ő esetleg megharagszik, megutál - csak hogy ki tudjon belőled szeretni. Ha fenn akarod tartani a barátságot, akkor azzal csak ártasz neki. Visszafogod őt, hogy tovább tudjon lépni érzelmileg, és így esélye legyen kialakítani egy új kapcsolatot valakivel. Reménykedni fog, jön majd a gyakorira kérdezni, hogy szerintünk jelent-e valamit, hogy még akarod tartani vele a kapcsolatot, stb. Néha az embernek meg kell hozni népszerűtlenebb döntéseket. Békében elválni és barátoknak maradni szerintem ott lehet, ahol mindkét fél unja már az egészet. Huszonévesek vagytok, ne raboljátok egymás idejét!
2019. okt. 29. 08:38
10/10 anonim válasza:
Szerintem is önző dolog barátként tartogatni valakit. Kivéve, ha ő is úgy tekint már rád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!