Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem, mit tegyek?
Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk... elkezdtem flörtölni egy másik nővel... Mi van drága, nem jött össze? Nem baj. Legalább szakítottatok. Mindkettőtöknek így a jó. És az is, h messzebb leszel.
Zárd le. Nincsenek véletlenek.
Már szakítottak #2....
Egy álomképbe vagy szerelmes, az illúzióid, a megélt szép emlékek tartanak fogva. Mint írtam, nincsenek véletlenek. Nem véletlen nyitottál/flörtöltél mással. Gondolkozz kicsit...
Persze, az elején könnyű, hisz mindketten a saját elképzelt képét vetíti ki magáról, és a másikról is. Egy szép álomvilág (ezt hívják rózsaszín ködnek), de idővel ez felszáll, és akkor a valóság tiszta fényében ezek a leplek leesnek, elpárolognak.
Ne akarj illúzió kapcsolatot. Amikor megtalálod az igazit a rózsaszín köd után is szeretni fogod és ő is téged, úgy fogadva és szeretve egymást, ahogy/amilyenek vagytok.
Akkor küzdj tiszta erődből, szívedből! Ne add fel.
Csak tudod, lehet a te reakciód lehet nem is a tiéd volt... Sokszor aki jobban szeret néz félre/flörtöl, válaszként a másik nem annyira szerető fél reakcióira....
El kell engedni azt, aki téged nem szeret tiszta szívéből. A választ te is érzed.. Valójában ki nem szeret, ki a hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!