Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni fájdalom, egyedüllét, újrakezdés?
Tudod én sajnos hasonló helyzetben vagyok bár férfi vagyok. Szakítottunk, saját lakásomat még a szakítás előtt eladtam mert ő nem akart odaköltözni és már másfél éve nála laktunk, erre összevesztünk. Eljöttem tőle a semmibe, munkám más városhoz köt így én is otthagytam szülővárosom és kibéreltem itt egy lakást. Gondoltam elmegyek, könnyebb lesz felejteni is.
Pont azt élem meg amit te írsz. A fájdalom, magány, szomorúság. És itt idegen helyen nincs kihez fordulni. Főleg a hétvégék kritikusak amikor -tök egyedül vagyok. Próbáltam már ismerősökkel kapcsolatba lépni itt is, de a hétvégeken mindenki csaladdal stb van. Akartam szervezni túrákat, programokat, senki nem volt vevő rá. Ebben a helyzetben úgy gondolom, hogy hiba volt elköltözni a szülővárosomból. Ott ha csak az utcán végigmegyek mindenkivel tudok pár szót beszélni, kisváros, mindenki ismer mindenkit. Itt meg közel 100 ezer ember és egyedül vagyok mint fűszál a sivatagban. És amikor egyedül vagyok akaratlanul is kattog az agyam. Nagyon gondolkodok, hogy visszaköltözöm a városomba, nem is ő miatta bár én azt sem bánnám de legalább, hogy hétvégeken tudjak kivel legalább beszélni. Tudom, valakinek ez nem indok de erre azt mmondom, hogy az az ember nem élte meg a magányt. Külömben nagyon társasági ember vagyok, annyi barátom van, hogy szinte hihetetlen, mindenkivel több-kevesebb kapcsolatban vagyok de azok mind ott vannak. Mások azok akikkel felnőtt az ember, akiket úgymond 100éve ismer és mások a "szerzett" barátok. Vannak, de nekik is megvan az a körük akikkel 100 éve barátok. A megoldásra én sem tudok rájönni,mindenki azt mondja, majd az idő... igen, biztos, de ez a mostani helyzetben akkora elvont dolognak tűnik, annyira távolinak,hogy szinte fáj.
Köszönöm mindenkinek a választ! Én egyre jobban hiszek benne, hogy jobb a helyzet, egyre motiváltabb vagyok pláne, hogy új évet kezdtünk szóval hajrá mindenki! ;)
Utolsónak: persze, beszéljünk hátha tudunk tanulni egymástól, írok Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!