Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok nálatok lakna, és kideülne hogy megcsal, akkor engednétek hogy nálatok maradjon még éjszakára?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pont nincs otthon a párotok, és ti estefele rájöttök hogy megcsalt elég csúnyán. Aztán hazajön, kozlitek vele hogy tudtok a dologról és szakítotok. Ő ezt elfogadja, de késő este van, és nincs hova mennie, ezért megkér hogy maradhasson még egy éjszakát. Megengednétek? a lakás kicsi, se másik ágy, se egy kanapé, se egy szivacs, és mivel a hideg földön nem aludhat, így egy ágyban kéne aludni is..2019. okt. 16. 21:59
21/29 anonim válasza:
Egy éjszakát engednék, amit a cuccai összepakolására szánhat. Reggel pedig fel is út le is út.
22/29 anonim válasza:
Én engedném, amúgy is lenne némi megbeszélnivalónk.
23/29 anonim válasza:
Jártam hasonlóan, megengedtem, a következő napokat is együtt töltöttük. Csak azért, mert tényleg nem volt hová mennie. A legjobb döntés volt, soha olyan őszintén még nem beszélgettünk (kiabáltunk) egymással, többet tudtam meg róla akkor mint az elmúlt évek alatt.
24/29 anonim válasza:
Anyuval ez történt. Ráadásul úgy hogy apám évekig nem dolgozott anya tartotta el. Amikor este hazajött a nőcskéjétől anya elmondta, hogy mindent tud és menjen oda ahol eddig volt.
Hihetetlenül büszke voltam rá, pedig 20 év házasság volt mögöttük.
25/29 anonim válasza:
En kiraktam . Masnap reggel az osszes cucca a ajto elott volt.
26/29 anonim válasza:
Elég sok szálloda, panzió van ebben az országban. Aludjon az egyikben.
27/29 anonim válasza:
Őszintén szólva kétlem hogy kidobnám az éjszaka közepén, nem szeretek az ilyen emberek szintjére süllyedni, tudom kezelni az érzelmeimet és a sértettségem is. Viszont alszik a hideg földön, ha kell akkor egy kupac ruhán, nem érdekel.
28/29 anonim válasza:
Nem szívesen. De ha ő ottalszik abban a lakásban aznap, én nem.
29/29 anonim válasza:
Mehetne az utcára, vagy a dugópajtijához, de nálam nem lenne helye még egy éjszakára sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!