Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első randira/itt töltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira/itt töltött éjszakára ez milyen menü? Vagy ne törjem ennyire magam?

Figyelt kérdés

Van egy srác, elég bonyolult volt eddig a kapcsolatunk, és most, így közel másfél év után döntöttünk úgy, hogy akkor rendesen "együtt együtt" vagyunk. Eddig ha jött, akkor az tényleg csak a testiségről szólt, de most itt lesz nálam másnap délelőttig, szóval kéne valami, hogy lássa nem csak az ágyban vagyok jó... Erre gondoltam:

Vacsira kecskesajtos-fügés, és tejfölös-csirkemelles pizza, desszertnek epres-fehércsokis tiramisu. Reggelire meg gondoltam sütök gofrit, vagy palacsintát nutellával, lekvárokkal és tejszínhabbal, öntettel. Mert eredetileg ham and eggs-re gondoltam, de félek hogy azzal az egész lakásban olaj szag lenne. Vagy ne töltsem az időt ilyennel, és inkább vegyek péksütit? Arra is gondoltam, hogy vacsizni elmehetnénk, csak nem akarom, hogy úgy érezze, meghivattatom magam, vagy valami.

2019. okt. 1. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

A vacsora egészen exkluzív!

Szerintem ne menjetek el vacsizni, mert egy férfi számára sajátos hangulata van annak, ha a barátnője saját maga süt-főz a kedvéért. (Ezt mint férfi mondom.)

A reggelit viszont nem kell ennyire túlbonyolítani. Legyen otthon kenyér vagy péksütemény, egy kis vaj/margarin, egy kis sajt, felvágott, lekvár ..... aztán válasszon belőle, ami jól esik neki.

2019. okt. 1. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Egészségtelenebb menüt nem sikerült kitalálni? :D
2019. okt. 1. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Én személy szerint nem csípném ezt, csakis azért mert ha túl extra a menü azt tudnám, hogy csak azért csinálja mert ó jajj ittvan... ahelyett hogy ugyan olyan lenne mint máskor. Szóval magamból kiindulva sokkal jobban örülnék egy egyszerű rántottának, de tudva hogy abban nincs semmi megfelelés érzet :D
2019. okt. 1. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

3-ra:

Igen, számomra is egyértelmű lenne, hogy csakis az én kedvemért készítette ezeket, no de én ezen inkább meghatódnék és jól esne, hogy a kedvemet keresi.

2019. okt. 1. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ennél jobb program lenne közösen főzni egy pörit hogy lássa, tudsz nokedlit is szaggatni 😁😁

Ez a menu inkább valami évfordulóra való, miután tudod, hogy mindent szeret belőle, mert ezekkel elég könnyű mellé nyúlni.

Maradj az egyszerűbbnél és nyissatok egy üveg bort, főzzetek együtt 😏

2019. okt. 1. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Túlbonyolítod!
2019. okt. 1. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Pizza? Áh, könnyebb kaját javasolnék, valami olyat ami nem "hajt", de nem is nehéz annyira, hogy bélgázaitok legyenek tőle.

De amúgy TÖK MINDEGY mit vacsoráztok, ha első együtt töltött estétek akkor úgyis szép lesz és megmarad szép emléknek. :)

Sima rántotta jó az, ha elkészíted, akkor értékelni fogja a gesztust és tudja, hogy ez nem természetes, hogy mindig te főzöl mindent, így különleges is, de nem erőltetett.

Eh, szép estéitek lesznek... Mázlisták. Ez az ami nekem pl. márcsak emlék marad. Pedig nem is vagyok még öreg :)

2019. okt. 1. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Kecskesajtos fügés, meg tejfölös csirkemelles pizza, utána meg tiramisu.. az ilyen gasztronómiai különlegességeket nem mindenkinek veszi be a gyomrs, az enyém pl tuti nem, az meg szerintem elég kínos hogy te ennyit fáradozol kajával és vagy nem is eszik belöle mert sejti hogy ebből baj lesz, vagy udvariasságból eszik belőle de utána ott fog neked kínlódni. Ezzel csak arra akartam utalni hogy szerintem egyeztess a partnereddel is a menűről
2019. okt. 1. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerubbet vallassz be gondols túl

Azért megy h veled legyen nem hogy éttermi kosztot egyen:))

Pizza az jo reggelire meg inakbb a rántotta

2019. okt. 2. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
63%
1,5 év kellett, hogy rávedd, hogy ne csak dugjatok... Itt el van cseszve az egész, nem a kaján fog múlni, megmarad-e.
2019. okt. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!