Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párotok nálatok lakna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok nálatok lakna, és kideülne hogy megcsal, akkor engednétek hogy nálatok maradjon még éjszakára?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pont nincs otthon a párotok, és ti estefele rájöttök hogy megcsalt elég csúnyán. Aztán hazajön, kozlitek vele hogy tudtok a dologról és szakítotok. Ő ezt elfogadja, de késő este van, és nincs hova mennie, ezért megkér hogy maradhasson még egy éjszakát. Megengednétek? a lakás kicsi, se másik ágy, se egy kanapé, se egy szivacs, és mivel a hideg földön nem aludhat, így egy ágyban kéne aludni is..

2019. okt. 16. 21:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
Ha még lenne pofája ilyet kérnie, még röhögnék is, ahogy kirúgom a cuccaival együtt. Aludjon az utcán, ahol akar, csak tőlem messze.
2019. okt. 16. 22:24
 12/29 Savlekotő ***** válasza:
75%
Messze van a szerető de baxni eltud menni messze ugye,aha,nem félre kúrni kell hanem lezárni ami nem jo,és keresni mást.. Kit érdekel h nem tud menni,megy,ott az ajtó..
2019. okt. 16. 22:28
 13/29 anonim ***** válasza:
81%

És másnap hova menne? Na menjen oda aznap is.

"se egy kanapé, se egy szivacs, és mivel a hideg földön nem aludhat, így egy ágyban kéne aludni is.."

Dehogy nem aludhat a földön. Illetve nem. Ott SEM.

2019. okt. 16. 22:29
 14/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
79%
Mehet, ahová akar, nem érdekelne. A megcsalás megbocsáthatatlan tett, gusztusom nem lenne mellé feküdni, vagy akár egy légtérben tartózkodni vele.
2019. okt. 16. 22:39
 15/29 anonim ***** válasza:
33%

Persze.

Aludtam már vadidegennel is, ez se volna más.

Kicsinyes dolog a bosszú.

2019. okt. 16. 23:07
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszem, hogy olyan állapotban lennék, hogy abban bárki maradni akarna... Azért nincs még mínusz húsz odakinn.
2019. okt. 16. 23:22
 17/29 anonim ***** válasza:
70%
Abban a pillanatban felszólítanám, hogy hagyja el a lakást, vagy jogtalan betolakodónak tekintem.
2019. okt. 16. 23:24
 18/29 anonim ***** válasza:
78%

Ha szeretném, engedném, hogy még egyszer mellettem aludjon. Sajnos én ilyen vagyok, az ellenségeimnek sem kívánok rosszat, és nem szeretek mást szenvedni látni.

Persze jó lenne tudni, hogy mit tervez ezek után. Vagy vissza akarja könyörögni magát, vagy szakít. De nem múlnak el csettintésre a több év alatt elmélyült érzelmek, nekem nem.

2019. okt. 16. 23:36
 19/29 anonim ***** válasza:
80%
én valószínűleg annyira kilennék, hogy nem birnék vele egy ágyban aludni! Inkább adnék neki 3000 forintot és menjen egy koleszba aludni.. vagy nem tudom
2019. okt. 16. 23:52
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
WTF, emberek?! Megcsalt, méghozzá rondán, de engednétek, hogy veletek aludjon vagy pénzt is adnátok neki?! Édes istenem...
2019. okt. 16. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!