Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal nem akarja vissza adni a cuccaim mit tegyek? 22L

Figyelt kérdés
Együtt laktunk 2 evig. Mikor összevesztunk eljottem a szüleimhez csak a táskám hoztam magammal abban csak a pénztárcam volt es a telo. Ma akartam elhozni tőle a cuccokat es nem engedett be nem nyitta ki az ajtót. Es ez igy nem jo holnap dolgozni sem tudok menni miatta. Rendőrsegnek szólhatok vagy nem fognak velem foglalkozni?
2019. okt. 13. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Apuval nem tudsz odamenni a kisköcsöghöz?
2019. okt. 14. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Barátnőm ilyenkor fogott két markos legényt, oszt odament velük. Kisköcsög kb. csak köszönömöt és kéremet tudott mondani.
2019. okt. 14. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Alj az ablak alá és dibja le neked!
2019. dec. 27. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!