Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátommal? Még soha életemben nem szakítottam.
26 éves nő vagyok. Ez már a második párkapcsolatom, de az előzőnek úgy lett vége, hogy pár hónap után egyszerűen felszívódott a fiú, úgyhogy szakításból kb. ennyi tapasztalatom van.
Kb. másfél éve vagyunk együtt. Rólam azt kell tudni, hogy autista vagyok, és elég rosszak a szociális készségeim. Nem is értem, hogy tudott belém szeretni, de mindegy. Úgy indultam neki ennek a kapcsolatnak, hogy még kerestem, hogy egyáltalán milyen is a szexuális és romantikus irányultságom. Aszexuálisnak vallom magam, ez a rész rá is igaz, ezért is jöttünk össze többek között. Viszont idő közben rájöttem, hogy egyáltalán nem szeretek semmiféle romantikus dolgot, ölelgetést, simogatást, kézen fogva mászkálást, nyálaskodást meg semmi ilyesmit, ő pedig ezeket szereti. Azért viseltem el eddig, mert szeretem őt, de most már eljutottam arra a szintre, hogy hiába szeretem, már sok ebből és nem szeretném tovább csinálni. Szeretném megmondani neki, hogy nem akarok tovább a barátnője lenni. Hogyan szokás ezt? Távkapcsolatról van szó, most itt van nálam holnapig. Most mondjam meg, vagy holnap, mielőtt indul haza? Hogyan kell belekezdeni? Hogy fogalmazzam meg, hogy ne magát hibáztassa?
"Az ölelés, csók, szeretkezés hozzá tartozik a párkapcsolathoz."
Ez egy rohadt nagy tévedés, kicsit művelődj mielőtt kijelentesz ilyen ostobaságokat. A kérdező írta is, hogy Aszexuális.
De abban igaza van, hogy szimplán felvázolod neki a problémákat amiket ide leírtál nekünk is. Ha ugyan így elmondod neki az teljesen korrekt módon történő szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!