Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Nem saját sztori, de elgondolkodtató. Netes párkeresőn megismerkedik 2 ember, a férfi jóval idősebb a lánynál, 12 év van közöttük. A lány a keresési paraméterek között eleve olyan férfit szeretett volna megismerni, aki min 5 évvel idősebb nála, maximumot nem írt. A kapcsolat lassan indult, de a találkozások egyre sűrűbben és egyre tartalmasabban teltek, 3 hónap után összeköltöztek egy albérletbe. A lány munka mellett még tanul, a férfi vállalkozását vezeti, sokat dolgozik, gyakran utazik külföldre.
Az egyik közös ismerős felhívja telefonon a férfit, hogy a barátnője vele szemben ebédel egy másik férfival. FB ráír, hogy mi van vele, de nem válaszol vissza csak órákkal később. Este beszélnek telefonon, a férfi rákérdez hogy telt a napja, de a nő nem említi a 2 órás ebédet. A férfi megkéri a közös ismerőst, hogy ha újra összefutna a barátnőjével, akkor menjen oda neki köszönni, de semmi más ne történjen. 2 hét múlva újra összefutnak abban az étteremben, de most egy másik férfival ebédelnek. Este beszélnek egymással, a nő nem hozza szóba az ismerőst. A férfi következő nap titokban hazautazik és elmegy abba a bizonyos étterembe és megkérdezi az üzletvezetőtől, hogy ismerik a barátnőjét, mire azt a választ kapja, hogy régóta vendégük és gyakran jár be ebédelni vagy vacsorázni. Férfi furcsállja a dolgot ,mert együtt soha nem voltak abban az étteremben, soha nem is beszélt róla.
Ennyit a háttérről. A Férfi úgy dönt, hogy szakít, de nem hozza szóba az esetet csak megkéri a barátnőjét, hogy mire hazaér (pár nap)csomagoljon össze. Abba maradnak, hogy a többit majd személyesen megbeszélik.
A megbeszélt időpontban hazaérve a lakás üres, minden tiszta, látszik, hogy kitakarítottak. Asztalon egy üzenet, ne keress többet!!
En mindig csodalkozom, hogy emberek mennyire batran ugranak fejest evtizedesnel is nagyobb kulonbseggel kapcsolatba. Mintha az olyan termeszetes lenne. Aztan persze kiderul, hogy tok mas elethelyzetben elnek, masok a vagyaik, a celjaik, nem tudjak megbeszelni a dolgaikat, szinte mar generacios problemak is feszegetik a kapcsolatot.
Szerintem joval tobb kene egy ilyen teccel, meg ismeretlenul is szerelemes vagyok belednel, hogy egy ilyen kapcsolaton egyaltalan elgondolkodjon az ember. De boritekolhatoan egy gaz kapcsolat lesz belole, a ritka kivetelek is csak mutatoban vannak, mert annyira nem jellemzo.
Ez az E/3-ba kiirt kerdes, meg borzaszto. Az ember mindig tobbet varna egy felnottol, de nem vagyunk egyformak.
43F
"A Férfi úgy dönt, hogy szakít, de nem hozza szóba az esetet csak megkéri a barátnőjét, hogy mire hazaér (pár nap)csomagoljon össze."
A férfi magyarázat nélkül kib...ta a nőt a lakásból, a nő meg magyarázat nélkül elköltözött. Szerintem ez így teljesen okés. Egyik sem volt igazából kiváncsi a másik indokaira, tehát ennyit ért a kapcsolat.
Tudom, hogy fura hogy e/3 írtam a történetet, de nem velem történt, ezt fontosnak tartottam leszögezni.
A válaszok is azt tükrözik, hogy a férfi lehetett volna megértőbb és nem túl korrekt ahogy befejezte a kapcsolatot. A nő pedig biztos, hogy kettős életet él, kereset egy támogatót ahhoz, hogy az élete könnyebb legyen és nyitott szemmel járt.
Számomra fontos lenne, hogy ilyen esetben fel tudjam tenni a kérdéseimet a másik félnek, hogy lássam reakcióját, bár a magyarázkodás, hazudozás fel szokott bosszantani.
Szerintetek is elég egy kapcsolat azonnali felbontásához ha a partneretek nem őszinte veletek?
A ne keress többet....azt jelenti, hogy a nő berágott a férfire megy így intézte a szakítást vagy nem akar kínos kérdésekre válaszolni? Korábban abba maradtak, hogy megbeszélik személyesen az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!