Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
Hogy akármit is írtatok az exeteknek szakítás után, SOHA, SEMMIRE nem válaszolt egy mukkot sem? Abszolút, nulla kommunikáció, semmire nem ír, nem válaszol. Teljes reménytelenségben hagy...
Veletek volt már ilyen?
Jajj ne. Ilyet a kétségbeesett emberek csinálnak amit te is...
Szakítottatok, túl akar lépni , neked is ezt kéne.
Ezzel az ember ha az exére írogat és így vélekedik ahogy te, akkor ott egy gyenge selejtes emberről van szó.
Velem nem volt ilyen, mert nem zaklatom az exeimet.
Pedig nem váltam soha cirkusszal. Ha találkoznánk egy társaságban egyikünk sem hányná el magát, talán még egy pár szót beszélgetnénk is, de ennyi.
Nem volt ilyen.
Olyan volt, h valaszolgatott és én már kezdtem volna a bekülesben reménykedni... De utána jött a pofaraeses, h ő igazából csak szexre gondolt volna és már és az új barátnőjeloltet fuzogette ezzel párhuzamosan. Nem volt jó. Szerintem inkább örülj, h nem kommunikál veled, így könnyebben tovább tudsz lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!