Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jut eszébe magától, hogy elküldi a cuccomat amit nála maradt?
Figyelt kérdés
Nem beszéltünk szakítás óta. Én nem akarom megkeresni azzal, hogy adja vissza. Lenne olyan akin keresztül eltudná juttatni hozzám. Miért nem teszi?! Most tényleg külön szólnom kell érte?2019. szept. 28. 12:48
1/11 anonim válasza:
Elmész, elhozod! Meddig tart? Semeddig.
2/11 anonim válasza:
Vagy elfelejti mindig, vagy reménykedik még a közös folytatásban. Kételyeidet megelőzvén menj a dolgok elébe!
3/11 anonim válasza:
Nem akartok egymással találkozni. Érthető.
Írd le neki, hogy szedje össze a cuccaid és küldje el futárral vagy te küldesz érte futárt.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem kivitelezhető.
2019. szept. 28. 12:52
5/11 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy reménykedik esetleg a folytatásban. De én már semmit sem akarok tőle.
2019. szept. 28. 12:53
6/11 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. Köszi.
2019. szept. 28. 12:54
7/11 anonim válasza:
Ha nekem kellenek az ottmaradt cuccaim, akkor nem várok arra, hogy ő pakolja össze.Elmegyek értük, és ennyi.
8/11 anonim válasza:
Istenem, ez egy jelentéktelen apró probléma.
Az emberek 2 dolgot tesznek ilyen esetben:
- felhívják telefonon, hogy "szia küld el a cuccaimat"
- vagy odamennek és elhozzák a cuccait max nem egyedül.
9/11 anonim válasza:
Ha neked nem fontos a cuccod, akkor neki miért legyen az?
10/11 anonim válasza:
Mert nem érdekli. Szólsz, hogy elviszed valahogy, pakolja össze. A kivitelezés meg a te dolgod, ahogy neked megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!