Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vinnyognak a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peter_mota kérdése:

Miért vinnyognak a nők hogy "senkibek se kellek" oszt aki kezdeményez elküldi a fr**cba?

Figyelt kérdés

2018. febr. 21. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem lúzerekre gondolnak ilyenkor.
2018. febr. 21. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Ez az egymillió forintos kérdés.Jó kérdés.Lehet azért,mert csak a luzereket szereti és minket nem.
2018. febr. 21. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Mert könnyebb vinnyogni, mint maguknak kezdeményezni.
2018. febr. 21. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

senkinek se kellek, aki nekem kellene*

de ez férfiakra is igaz ott meg "lesz valaha barátnőm? írható át, arra ,hogy "lesz valaha szép, csinos barátnőm?"

nyilván nem áll össze valaki bárkivel te$ó

2018. febr. 21. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem szexre hanem kapcsolatra van szükségem.
2018. febr. 21. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

"nyilván nem áll össze valaki bárkivel te$ó"

Akkor viszont kezdeményezni kell annál, akivel "összeállnál". Várni a sült galambot és elhárítani a felelősséget gyerekes dolog.

2018. febr. 21. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, ezt úgy kell értelmezni, hogy a vagány, alfahím srácok közül "senkinek sem kellek"
2018. febr. 21. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ilyen a hozzáállása, azzal vagy valami nagy baj van (csúnya, übergátlásos, válogatós stb.), vagy csak sajnáltatja magát, vagy rosszul méri fel az adottságait és a lehetőségeit. Sokan csak nyafognak, de mindig találnak valamilyen indokot, hogy miért nem ismerkednek neten, szórakozóhelyen, utcán, tömegközlekedési eszközön stb., holott a mai világban elvileg sokkal könnyebb lenne ismerkedni, mint régen, csak egy kis nyitottság kellene. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy egészséges önbizalmú, átlagos külsejű, nem a sarokba bújó lány soha ne keltené fel senkinek sem a figyelmét, illetve hogy minden férfi csak dugni akarna (mert ilyenkor ez szokott lenni a másik kifogás női részről, hogy "ja, hát dugásra kellettem volna"). És persze nem kellene kapásból barátzónába űzniük azokat, akik talán nem annyira nagyszájúak, nem menők, nem feltűnősködnek, de hűségesek lennének, törődnének a másikkal, csak éppen csendesebbek. Nekem is voltak ilyen tapasztalataim a siránkozókkal, nem egy ilyen panaszkodó "nővel" beszélgettem már, de még csak találkozás is nagy ritkán lett az egészből, mert érdekes módon valahogy mindig úgy alakult a helyzet, hogy leléptek vagy hárítottak. Tudom, hogy nem vagyok Mr. Tökéletes, de egyrészt ők sem voltak tökéletesek, másrészt ha megpróbáltak volna megismerni, és esetleg belemennek egy személyes beszélgetésbe, akkor semmi vesztenivalójuk sem lett volna. Persze erre most jönne a magyarázat, hogy "de hát minek menjek el olyannal, aki nem tetszik", na de hogy még véletlenül sem tetszettem egyikőjüknek sem? Na meg ha nekem olyan rossz lenne, akkor én minden mindegy alapon belemennék egy találkozásba egy olyan emberrel, aki már nem vadidegen. De persze a gyk-s "nők" többsége nem fogja elismerni, hogy ha senkinek sem kell, akkor ő csinál valamit nagyon rosszul.
2018. febr. 23. 21:41
 9/9 Vizesaram válasza:
Mert alacsony az onertekuk de ugyanakkor magas az egojuk es. Jaj mit szolnak a szomszedok submissive felfogas a nagy egoval parositva.
2018. febr. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!