Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán miért van szakítás? Régen miért nem volt ennyi szakítás?
Mindenki azt mondja, h ne féljek a szakítástól, nem érdemes félni, meg felesleges félni.
De az okát,h miért ne féljek, v miért nem kell félni senki sem tudja megmondani....
Meg, h majd elég akkor félni,ha megtörténik.
És ha a másik szakit például csak nem közli?
Vagy már többször szakítani akart?
Akkor se féljek?
Első!
Lehet, h nem változtat, de legalább nem ér váratlanul, mert számitok rá
"Lehet, h nem változtat, de legalább nem ér váratlanul, mert számitok rá"
Ez pont akkora hülyeség, mint a "jobb félni, mint megijedni". Lószart jobb. Ha félsz, azzal folyamatosan, cseppenként, minden egyes nap mérgezed saját magad és kapcsolatodat is. Attól még, hogy számítasz a szakításra nem fog hosszútávon kevésbé fájni, viszont az együtt töltött időt is tönkreteszed vele. Ha megijedsz, igen, az abban a pillanatban jobban fáj, de sokkal rövidebb ideig tart és magát a kapcsolatot, amíg tart, nem mérgezi.
Még mindig jobb, mint heherészve álomvilágba élni, és nem gondolkodni rajta.
,, Mi sose fogunk szakítani! "
Dehogy jobb. Mi benne a jó? Mi abban a jó, ha folyamatosan szenvedsz és még a másikat is ezzel terrorizálod? De komolyan, miben jobb ez a pofáraesésnél?
Amúgy meg a van önbizalmad és önbecsülésed, akkor bármekkora szakításból fel tudsz állni, tehát felesleges előre rettegni. Én nem hiszek abban, hogy bármi örökké tartana, de nem tudom mi lesz a jövőben, minek agyaljak előre azon, ami vagy bekövetkezik, vagy nem? Szeretem a férjem, régóta boldogok vagyunk együtt, de ha esetleg egyszer szakítunk, akkor nem fogok belehalni, sokkal komolyabb traumákat is feldolgoztam már.
Amit leírtál egy tipikus szakítástól való komplexus, ami akadályozni fog abban, hogy teljeskörű kapcsolataid legyenek. Vagy már létre sem jön a kapcsolat (mert "elriasztod" a leendődet), vagy közben mész az agyára (beteges féltékenység, állandó visszacsatolásra, megerősítésre vonatkozó erős igény) s egy önbeteljesítő negatív jóslattá változtatod.
Ha a probléma túl súlyos akkor szakember fog tudni segíteni, érdemes felkeresned egyet, mert egyedül nem fogsz tudni megküzdeni a problémáiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!