Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk de ma fel jött hozzám és könyörgött hogy bocsássak meg neki nagyon szeret és csokoloztunk ez mit jelent? Én nem akarok vele megint össze jonni
Figyelt kérdés
Szeretem én is nagyon rossz de kibirom valahogy majd elfelejtem őt.
De ha meglátom én nem tudom mi van velem olyankor ő kezdett puszilgatni és csokoloztunk én leallitottam aztán mert szexet azért nem akartam. Nem tudom mit csinaljak.
2019. szept. 19. 22:40
1/3 anonim válasza:
Ki szakított és miért? Mi volt az ok? Lehet csak megakart dugni.
2/3 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy csókoloztatok.
3/3 anonim válasza:
Dehogy szereted. Ha szeretnéd a problémákat megoldanátok, nem elhagynátok egymást. Ha amúgy sem akarsz tőle semmit egyszerűbb lenne, ha fel se engednéd. Ezek már ilyenkor annyira felesleges körök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!