Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mennyi idő elteltével keresett meg az exed?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 14:04
1/15 anonim válasza:
Melyik? Volt amelyik fél év, volt amelyik előbb
3/15 anonim válasza:
A rekord az 12 év volt.
Kaptam egy sms-t, fogalmam sem volt kitől jött, töröltem is.
2 évre rá hallottam házasodik. Pont letojom.
4/15 anonim válasza:
A legkorábban 2 nap után, a legkésőbbi 4 év után keresett meg.
5/15 anonim válasza:
10 év után,amikor már férjnél voltam,bejelőlt a facebookon.
6/15 anonim válasza:
A legutolsó exem 3 hónap után,majd azután 1 hónapra aztán rá 1 évre is...baromi zavaró. A végén le kellett tiltanom. Erre kb 2 év után beléptem skype-ra (online nyelvtanulok újjabban..) mit ad isten,onnan nem tiltottam, mert nem használom,erre küld egy mosolygós fejet... -.-
7/15 anonim válasza:
4 hónap után
Nem volt az exem a szó szoros értelmében, csak hülyített egy darabig, aztán meggondolta magát. Aztán 4 hónap múlva eszébe jutottam, rám írt, megint ment a hülyítésem, aztán megint eltűnt...3 hónap múlva megint közeledett volna, de akkor már nem voltam rá vevő
Igazából teljesen összetörte a szívemet.
8/15 anonim válasza:
Mind elég hamar. Csak feleslegesen fáradtak.
9/15 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme megkeresni valakit amikor egyszer már elhagytad..
10/15 anonim válasza:
Elég nagy hárpia vagyok ahhoz, hogy ne keressenek... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!