Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi ez? Nem szerettem, idegesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Nem szerettem, idegesített, mikor szakított fellélegeztem, most meg 4 hónap elteltével beledöglök.

Figyelt kérdés
Volt hosszú évekig egy nő az életemben. Én már kiszerettem belőle, idegesített mert tapadt rám, semmi nyugalmam nem volt, szakítottunk. Fellégeztem, jöttem-mentem a haverokkal, próbáltam ismerkedni csajokkal, bár semmi nem lett, egyszer csak pár napja belémveszett egy gondolat, hogy mennyire szeretem ezt a nőt. Folyton a fb képeit nézem, szinte fizikai fájdalmaim vannak, ver a víz, csak rá gondolok egész nap és hogy meg akarom csókolni, ölelni és vele lenni! Most mi ez? Írtam neki amúgy fél órája, de még nem kapta meg, de nem értem!
2019. júl. 7. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

próbáltam ismerkedni csajokkal, bár semmi nem lett

Na,vajon mi ez?Elvonási tüneteid vannak.

2019. júl. 7. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaaa, nem szexből nem lett semmi

Én pedig ennyit akartam

2019. júl. 7. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te is az a típus vagy, aki akkor kap észbe, amikor le.. rják. Ha úgy gondolod, menthető a dolog, beszélj vele, basszus!
2019. júl. 7. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak az idegesít, hogy most nem fut utánad senki. Nem a konkrét személynek szól.
2019. júl. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!