Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem bnöm 1 honapja. Azota màssal van. Kétes jeleket kuld. Szerintetek mi ez?
Beközölte,hogy idő kell neki stb pedik jol müködott a kapcsolatunk nem veszekedtunk stb... Most olyan valakivel van együtt akivel soha nem talàlkozott még!!! Mikor megtudtam,hogy nem akkar velem lenni gyors vettem ékszerek neki ( hülye voltam ) erre meg feltett egy képet amin rajta vannak az ékszerek es egész nap hordja. 1 honapja nem làttot engem nem is tud rolam semmit.
Nem mondta ki hogy vége pedig ràkérdeztem. Gondolom,ha nem olyan lesz az uj pasival akkor majd visszafog tàncolni hozzàm szerintetek???
2 évet voltunk együtt.
Beközölte. :DDD
Ne legyél balek, keress mást.
Igazából màr nem érint a dolog csak akkor minek hordja a cucokat és miért nem mondta ki hogy vége??
Gyàva gyerekes
Ékszereket? Jesszus tesó, ilyet ne.
Tudod mit csinálj? Tunj el előle. Légy inaktiv a közösségi médiában. Kapcsold ki a lathatosagot messenger én, feszen, mindenhol ahol be vagy jelentkezve így nem látszik mikor voltak aktiv.
Kezdj el sportolni és ne reagalj semmire 1 hónapig.
Igazából ezt csinálnám amugy
Kíváncsi leszek 😁
Köszönöm szépen
Érdekes is a story mert én mikor megismertem kb 3 hónapig udvaroltam és mindent ő kedbezményezet!!
2 évig együtt voltunk és soha nem veszekedtunk mindent megkapot amit akart feladtam érte egy csomó dolgot. Én inzéztem az ő dolgait is szoval mindent én csináltam neki. Erre meg a semmiből lelépet egy olyan emberel akit egyàltalàn nem ismer... Én sajnos ismerem a gyereket és rosz ember. Arra jutottam, hogy semmien kontaktot nem létesitek vele!!! Nem akarom elveszíteni,de most elengedem a kezeit fàjó szívvel. Élek sportolok haverkodok. Csak valahogy érzem, hogy valamikor majd szeretne velem beszélni,csak akkor nem tudom mit csináljak majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!