Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Férfiak! Ti szoktátok őrizgetni az exeitekkel készült közös képeket vagy megőrzitek a tőlük kapott ajándékokat, ha már teljesen új kapcsolatban éltek évek óta?
Itt a többség azt fogja írni, hogy "nem, minek, rögtön kidobtam mindent blablabla"
Esetleg, hogy "Persze, még jóban vagyunk az exemmel"
Én pedig akkor egy harmadik nézőpontot fogok képviselni. Az exem kétszer megcsalt, a kapcsolatunk több mint fele kb kínszenvedés volt, a végén pedig még ő szakított velem. Ennek ellenére sem akarok semmi kidobni és kitörölni. Habár ezeregy problémát, sérelmet, sebet köszönhetek neki, ami jó volt, az jó volt, és jó ideig velős része volt az életemnek, ez is hozzátartozott az életemhez, nem vagyok hajlandó kitörölni, mindegy eltüntetni embereket. Akik ezt csinálják, azokat gyengének és szánalmasnak tartom. Nem vagyunk mi emberek termékek, hogy csak úgy kidobáljanak minket. Engem gond nélkül kitöröltek. Én nem fogok erre a szintre lesüllyedni. Néha nehéz, még úgy is, hogy habár minden megvan, semmilyen nagy takarítást nem végeztem, soha nem nézegetem a képeket. Van egy maci, az az ágyamon van, gyenge pillanatomban megszaglászom, de ennyi.
A képeket megtartom.
A tárgyakat is, ha használom őket vagy kedvelem.
Igen, majdnem mindent megőriztem, képek is vannak le vannak mentve. Attol, hogy ez exek még lehettek jó közös élmények amiket nem szeretnék elfelejteni.
A férjemnek is vannak dísztárgyai, amiket az előző barátnői készítettek neki. Nem zavar, inkább vigyazok rájuk mert szépek és nem gondolom, hogy veszélyeztetné a házasságom.
Van olyan praktikus cuccom, amit extől kaptam, és megtartottam, mert egyszerűen hasznos a mindennapi életben. Ékszert, plüsst és más ilyen nyálas dolgot nem tartok meg (és amúgy kapni sem szeretek).
A képeket eddig eltettem egy gép mélyén lévő mappába, de tönkrement a gép, és direkt kimenteni már eszem ágában sem volt. Úgyse néztem meg egyet sem a szakítások után. Közösségi oldalon pedig szakítás után azonnal leszedem az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!