Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leckéztessem meg ilyen mondat után az ex barátnőmet?
Ezzel arra célzott, hogy "nem egy ligában játszotok". Vagyis ő talált nálad jobbat: szerelmes, van pénz, lesz esküvő, stb. Te viszont nem tálaltál nála jobbat, szerinte nem üti meg az ő szintjét az új csajod.
Felesleges tovább írogatni, csak égeted magad.
Bosszút állni ezért? Hát nem véletlenül lettél az exe. XD
Nem értem egyesek szerint miért gond, hogy ráírt. Még lehetnek barátok és lehet emberien kommunikálni.
Kérdezd meg tőle, hogy "pontosan mire is akarsz utalni ezzel a nem egy homokozóban játszunk kifejezéssel?".
Lehet csak azt akarta mondani, hogy ők már házasodnak és ti még csak az ismerkedés elején vagytok.
Szerintem is hagyd a francba. Ha pökhendien értette, akkor csak magadat túráztatod, ha visszakérdezel. Ha szerinte xy okokból nem illik hozzád a nő, akit mutattál, akkor megint semmi értelme, mert nincs súlya annak, amit mond, mert ki tudja, milyen szándékkal tette ezt a kijelentést.
Szerintem nem világvége, hogy ráírtál. Nem mondanám, hogy csupasz seggel mentél a fszerdőbe, mert én speciel jóban vagyok egyik exemmel, sőt, volt, hogy én szerveztem neki randit. De ezt nem minden esetben lehet megtenni. Megpróbáltad, nem vevő a barátkozásra, felnőtt módon viszontlátás, és kész. Nem kell gyerekes bosszúra süllyedni a kb semmiért.
Most gondolj bele.Évek teltek el azóta hogy szakítottatok,és te most ráírsz. Lehet ő ezt úgy fogta fel,hogy vissza akarsz hozzá menni. Azért van különbség aközött,hogy valakivel elválnak útjaink,megbeszéljük még frissiben hogy barátok maradunk,meg hogy évek telnek el.
Az hogy bosszút akarsz állni,azt jelzi hogy irigy vagy az ő életére,mert a sajátodban nem vagy boldog. Írod is hogy szinte szégyenled. Tedd rendbe a saját életedet,az exet meg felejtsd el .
Hát jól megkaptad. Ráírsz az exedre azzal a reménnyel, hogy mutogathatod neki az új nőt és esetleg zavarni is fogja erre elmondta milyen klassz az élete és még le is oltott.
Saját magad hoztad ilyen kínos szituba és még te akarsz megleckéztetni bárkit. Égetnéd tovább magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!