Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha csak kihasználtak?
Nem goldozta fel az előző párkapcsolatait, ezért mesél exeiről, ami - szerintem - egy új párkapcsolatban abnormális pláne az exekhez való hasondolog,lítás... Azt meg, hogy sajnálatát fejezte ki valamely ex miatt akivel nem sikerült intim kapcsolatot létesítenie, sokmindent elmond róla.
Ne gondolj önmagadra áldozatként, mint akit kihasználtak, gondolj arra, hogy ezután majd ez nem fog megtörténni, a tanulságokat levonva érdemes továbblépni.
A párkapcsolat utáni egyfajta veszteség-érzés bizonyos fokig normális, ha a gondolatok nagyon erősek és úgy érzed: nem tudsz egyedül túljutni ezen, kérheted pszichológus segítségét.
A te értéked nem ettől függ. Nem te vagy a hibás azért, mert a kapcsolat nem jött össze, és azért sem, hogy nem látott benned "többet". Láthatóan még a korábbi kapcsolatait sem zárta le, és porrá zúzta az önbecsülésed a hasonlítgatással. Még nem volt részed abban, amikor őszintén szeretve vagy, így ennek az embernek a romboló véleményére ne adj. Más kérdés, hogy te szeretted, és ezért is számít a véleménye, talán meg is akartál felelni. De ez egy durva, és érzéketlen dolog volt részéről, a lelki bántalmazás ugyanaz, mintha megütött volna.
Ettől még őszintén érdekelhetsz mást. Lehet, hogy majd figyelned kell rá, hogy ne vetítsd ki ezeket a rossz emlékeket másra, és ne kezdj támadni akkor, ha hasonlót érzel mástól. Más oka is lehet. De nem csak te vagy így, másokat is kihasználnak. Az is kérdés, hogy neked mi az ideálod. Lehet, hogy más típust kell keresned.
AZ első kettő válaszoló nagyon okosakat mond. Nagyon sajnálom, hogy ilyen bántó kapcsolatban volt részed. Én is voltam ilyenben. Nekem kellett egy pszichológus utána, lehet neked sem ártana.
Az értéked viszont ugyanúgy nagy, ellenben az övéve, az ilyenek véglények.
30n
Te nem vagy se rongy, se értéktelen, csak szerencsês
Senkiházi frusztrált nyomorék az a pasi, csak uralkodni akar, szeretni nem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!