Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 4 év után szakítani fog velem. Hogyan törődjek bele?
Azzal indokolta, hogy úgy érzi jobban szeretem az x-boxot, mint őt mert amikor szabadnapos akkor is csak kockulok és nem vele törődöm. Szerinte sose bókolok neki, kevés a szex és nem is túl jó, mert 10 perc előjátekkal együtt és önző vagyok teljesen. Zavarja, hogy magamtól csak esténként elalváskor vagy ha megyek dolgozni elköszönésnél csókolom meg. Sajnos ez mind igaz is, de ettőlfüggetlenül szeretem.. Nélküle egy senki vagyok. Hogyan fogadjam el, hogy ezek miatt már nem szeret és hiába köt minket össze egy csomó dolog rövid időn belül ki fog dobni? Ma már megkért, hogy amilyen hamar tudok keressek albérletet és költözzek el.
26/F
Figyelj, igaza van.
Annyit tudsz tenni, hogy a jövőben a kapcsolataidban ezekre figyelsz és nem követed el még egyszer őket.
Gondolom szólt többször a barátnőd, hogy túl sokat játszol meg vele is foglalkozz már. Nem? Érthető, hogy nem akar így hosszútávon tervezni.
A szex más téma, az szerintem a kettőtök sara. A csók is, ő is megcsókolhatott volna sűrűbben.
Otthon ülő vagy, elvégzed a munkát és be a gép elé. Egy nő nem szobanövény.
Sajnos nagyon elhanyagolhattad ezt a lányt. :(
Több törődés kell. Gondolom nem volt igényed rá hogy változtass igazán, vagy ha változtattál is akkor csak annyira hogy megmutasd képes vagy rá, ami arra elég hogy veled maradjon. A kommunikáció is nulla volt így akkor?
Nyilván abba unhatott bele, hogy ott a párja, aki állandóan játszik, nem bánik nőként vele, nem bókol és nem mond semmit, szeretetet így nem kapott igazán (legalábbis nem az ő szeretet nyelvén), szexre volt igény, abból kapott 10 percet és az egy nőnek nagyon kevés. Ez kb az ürítés szintje. Szeretett, és szüksége lett volna rád, csak megunta.
Az utolsó időszak pedig az már részéről a beletörődés időszaka volt, hogy hiába könyörög nem változik semmi, és ezért nem mondott már semmit sem. Belefáradt hogy ő akarja a változást a jobb kapcsolat érdekében, mégsem történik semmi, mert te nem mutatsz hajlandóságot igazán.
Szerintem ez egy nagyon jól működő kapcsolat lett volna, ha te megtetted volna ezeket a dolgokat, ami szerintem nem túl nagy elvárás, csak a nagyon alap.
Én azt javasolnám neked, hogy szedd össze magad, és próbáld megjavítani, hátha adna még egy esélyt. Ha ad, és tényleg szereted, akkor küzdjél. Törődj vele, de ne két hétig hogy aztán újra kezdődjön minden, mert akkor csak azt érezteted vele hogy elhúztad az orra előtt a mézes maddzagot, amíg visszakönyörgöd magad.
Ez azt jelenti, hogy beszélgetni kell, ki kell mozdulni otthonról, a játékot jelentősen félre tenni, dicsérni kell, hozzá kell érni, fejlődni kell minden téren, szexuális értelemben is, és megtartani a már megváltozott jobb szokásokat.
Ha viszont nem ad új esélyt, akkor a játékot csökkentsd le jóval úgy heti 1-re, és kicsit jobban járj nyitott szemmel, figyeld a nő érzéseit. Egy nőt kezelj nőként.
Legyen igényed a fejlődésre, agyalj azon hogy magadból mit tudsz még kihozni, a párod hogyan tudnád a lehető legjobban támogatni, belőle mit tudsz még kihozni, és a kapcsolat hogyan lehetne jobb és jobb. Nézz utána, olvass, hogy hogyan tudod fejleszteni a szexuális életet, mert ez is nagyon fontos.
Ne elégedj meg egy langyos kapcsolattal, tanuld meg észrevenni a körülötted lévő jeleket.
Ugyan ilyen helyzetben voltam.
"Nélküle egy senki vagyok. "
Az a baj, hogy mellette is az voltal. :( Negy eved volt kapcsolaton belul fejlodni, de most mar csak egy masik no mellett teheted meg ezt. Tanulj belole, mert az xbox mellet konnyen elsuhan tiz ev es nem fogod erteni miert nem szeret teged senki.
Ez inkább olyan, mintha a kapcsolat női fele írta volna ki a kérdést, aki azt szeretné hinni, hogy a pasi, akivel a felsorolt okok miatt szakított, belátta a hibáit, és őt egy nagyszerű nőnek tartja 😅
Szinte el sem hiszem, hogy egy a kérdésben leírt nemtörődöm férfi - aki 2 évig így élt - egyik pillanatról a másikra ilyen átfogóan képes látni önmagát és a másik (női) oldalt egyaránt 🤔 Ilyenkor vagy nem ír ki kérdést az illető, mert tudja, hogy vissza akarja hódítani a szerelmét VAGY a tagadás majd harag fázisában találja magát, ahol még képtelenség reálisan látni a szakítást.
Úgyhogy ezt üzenem: voltaképp te szakítottál, hiszen nem voltál boldog a párkapcsolatban. Most idegen emberektől is hallhattad, hogy mekkora hibát követett el a pasi, és hogy hiba volt elhanyagolnia téged. Talán ideig-óráig még kielégítő is lehet mások visszaigazolását hallgatni, de ne feledd: a saját életed kell élned, a céljaidat megvalósítva, hogy ezért legyél majd büszke magadra.
Az exed pedig tovább fog lépni, még akkor is, ha úgy gondolod: ő egy senkinek tartja magát nélküled. Mindenki így látja először, akit elhagynak. Végül viszont mindenki fel is áll, és keresi a boldogságát. Igen: az is, aki esetleg veled nem bánt a legjobban. Majd tanul a hibáiból, és valaki más oldalán jobb partner lesz, mint amilyen veled volt. De ez normális, és neked nem is erre kell koncentrálnod. Hanem magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!