Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm 4 év után szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 4 év után szakítani fog velem. Hogyan törődjek bele?

Figyelt kérdés

Azzal indokolta, hogy úgy érzi jobban szeretem az x-boxot, mint őt mert amikor szabadnapos akkor is csak kockulok és nem vele törődöm. Szerinte sose bókolok neki, kevés a szex és nem is túl jó, mert 10 perc előjátekkal együtt és önző vagyok teljesen. Zavarja, hogy magamtól csak esténként elalváskor vagy ha megyek dolgozni elköszönésnél csókolom meg. Sajnos ez mind igaz is, de ettőlfüggetlenül szeretem.. Nélküle egy senki vagyok. Hogyan fogadjam el, hogy ezek miatt már nem szeret és hiába köt minket össze egy csomó dolog rövid időn belül ki fog dobni? Ma már megkért, hogy amilyen hamar tudok keressek albérletet és költözzek el.

26/F

2019. aug. 17. 01:03
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Illetve tegnap este kért meg, hogy költözzek el.
2019. aug. 17. 01:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Most már meg kell enned, amit főztél. Legközelebb talán legyél kevésbé önző.
2019. aug. 17. 02:18
 3/16 anonim ***** válasza:
99%
Elbactad. Megérdemled. Gyors albikeresésr kívánok!
2019. aug. 17. 04:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

“ Nélküle egy senki vagyok.” - ezen változtass első körben, hogy a következő kapcsolatodban egyedül is érj valamit, önmagától.

Ezt bebuktad, viseld férfi módjára, ne könyörögj, ne ígérgess. Régen szakításkor mindig megpróbáltam a csajt visszaszerezni, sosem jött össze, max hónapokkal nyújtottam el az agóniát

2019. aug. 17. 05:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető amiért kiszeretett belőled. Tanulj belőle és legközelebb ne a játék legyen az első meg foglalkozz rendesen a nőddel nem kell belekényelmesedni a kapcsolatba. Ezért szerettem ki én is exemből feszt a játék a játék és a játék és semmi törődés.
2019. aug. 17. 06:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy bár ő néha felhozta ezt és próbálta még időm megbeszélni a problémákat én mindig úgy voltam vele, hogy csak hisztizik, szándékosan vitát generál. Ez az egész kb. már szóba se került egy jó féléve, mármint nem panaszkodott meg semmi és én barom azt hittem ő is boldog, elvan a saját hobbijával meg ilyesmi. Szerintem most, hogy tudom tényleg elveszíthetem őt meg tudnék változni. A kapcsolatunk első két éve szerinte és is tökéletes volt, de már azt sem akarja, hogy olyan legyek. Azt hittem ő lesz a feleségem, a gyermekem anyja, társam egy életen át. A barátaink sem láttak semmit abból, hogy gond van pedig azért ők elég aktívan részt vettek az életünkben. Tudom, hogy el kell engednem és tiszteletben tartanok a döntését, de az életben nem lesz még egyszer ilyen nagyszerű barátnőm, ha most hagyom elmenni, vagy hát inkább úgy fogalmazok, ha most elmegyek.
2019. aug. 17. 07:03
 7/16 anonim ***** válasza:
19%

Ahogy ezt leírod, aszerint vele is senki voltál. Max nem annak érezted magad. Tehát amit jó lenne tenni az az, hogy ambiciózusabb legyél, tűzz ki célokat, és dolgozz meg értük!

Ha kockulni szeretsz, akkor lehet ez akár egy nagyobb gamer versenyre való bejutás is. (De nem kell nagyra gondolni, elég ha belekezdesz egy hobbiba, amit rendszeresen szeretnélnűzni pl az egészségedért, tehát egy sport+étrend dolig akár). Csak tényleg, add meg magadnak a lehetőséget, hoby ne egy otthon tunyuló szemeteszsák legyél.

A nő meg... örolj neki, hogy elment. Így végre van lehetőséged egy igazán hozzádillővel összejönnöd 🙂

2019. aug. 17. 07:03
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Vacak dolog ha valaki elveszti a lakását

Velem sajnos nem volt ilyen mert soha nem költöztem be máshoz de azért igyekszem együtt érezni veled

2019. aug. 17. 07:29
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
De most nem igazán tudsz mit tenni hiába akarnál megváltozni ő már nem szeret téged. Nem tudod kierőszakolni hogy szeressen. Ez van.
2019. aug. 17. 07:40
 10/16 A kérdező kommentje:
#8 Ez is albi, ahol most lakunk.
2019. aug. 17. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!