Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párommal már 3 éve szakítottunk, de mint embert a mai napig szeretem, és rengeteg csodálatos emlékünk maradt a 4 éves kapcsolatunkból. Gondolkodom, hogy készítettek egy ezt szimbolizáló tetoválást. Mit gondoltok?
Ha visszagondolok azokra a ferfiakra akik sokat jelentettek ilyen v olyan modon az eletemben, akar amiatt mert hozzatettek a boldogsagomhoz akar amiatt mert erosebb lettem altaluk, neha szivesen meginnek veluk egy kavet v elbeszelgetnek veluk a kozos dolgainkrol v h mi tortent veluk azota.
De soha nem tetovaltatnam magamra oket semmilyen formaban mert az elet megy tovabb es elore kell nezni nem hatra.
Az uj parkapcsolatomba a ket gyerkocomet hoztam az extol, ok egy eletre osszekotnek minket, az osszes tobbi meg megmarad szep emleknek a fejemben.
Mit szólnál ahhoz, ha megismernél egy új partnert, akinek megdicsérnéd a szép tetkóját, erre ő aut mondaná, hogy "jajj, köszi, a volt párommal eltöltött szép időket örökíti meg." Ismerkednél vele tovább? Örülnél, hogy egy előző kapcsolat momentumait hurcolja a bőrén örökre? Most még sokat jelent az exed, de 4-5 év múlva csak egy ex lesz.
39 éves vagyok, voltak jó kapcsolataim. Volt olyan nagy szerelem az életemben, amiről azt hittem, soha nem múlik el. Jóban maradtunk, voltak jó pillanatok, de nem szívesen nézegetném a tükörben a kapcsolatunkat jelentő ábrát. Mert ő már a múlt.
De mondok még valamit. A gyerekednek nehezen fogod tudni elmagyarázni, hogy anya/apa vállán/karján az a szép tetoválás anya/apa volt szerelmének állít emléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!