Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent?
Elmúltak az érzelmek és nem okoz gondot neki az, ha meglátja a neved facen.
Magamból indulok ki
Ahány ember annyi szokás. Az is lehet, hogy kíváncsi, de nekem az a személyes véleményem, hogy ez hiú ábránd.
De a remény hal meg utoljára :D
Anno próbáltál még vele kommunikálni? Mert lehet, hogy ezt megunta, nem akart már veled foglalkozni és letiltott. Mostanra pedig úgy gondolja, hogy már te sem foglalkozol vele, ezért feloldott, gondolván, hogy úgysem nézed meg.
Az is lehet, hogy éppenséggel eszébe jutottál (elvégre volt közös múltatok, nem felejtette el a létezésed) és gondolta, megnézi, mi van veled. Annyira viszont nem foglalkoztatta a téma, hogy írjon vagy felkeressen. Szerintem se gondolj bele semmit, nagyon ritka, hogy ennyi idő után újra kialakulna bármi is, és még működne is.
Szerintem is otthagyta a csaj, igy most rád gondolt, átmenetnek visszajönne hozzád. De ezek az átmenetek nem szoktak sokáig müködni.
Ritkán elöfordulhat, hogy mégis rájön, hogy te voltál az igazi, akkor viszont nagyon kell küzdenie érted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!