Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-22 éves fiatalok, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22 éves fiatalok, szerintetek ebben az esetben hogyan legyen a fieztés a randikon?

Figyelt kérdés
A fiú kifejezetten gazdag családból származik, mindene megvan már, sokat utazik, a lány jómódú, nincs anyagi problémája. Egyetemisták mindketten. Kinek illene fizetni pl a vacsorát?

2019. júl. 21. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen meghívják egymást. Egyszer a férfi fizet, egyszer a nő.
2019. júl. 21. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Kortól függetlenül mindig a férfi fizet a randin. Legalábbis az illem ezt követeli.
2019. júl. 21. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
én lánykent mindig felajánlom hogy felezzük, vagy a saját részem kifizetem. Szerintem ez így korrekt.
2019. júl. 21. 13:24
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Vagy felezni, vagy oda-vissza meghívni.

Az, hogy _régen mi volt_ az illem, ma már elég keveseket érdekel.

2019. júl. 21. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem mindenki fizesse a maga részét,az a legkorrektebb. Ha egyik mégis felajánlja,hogy fizeti,azzal "gálánssá" teszi magát az alkalomra.

(20/l)

2019. júl. 21. 13:38
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Aki meghívta a másikat, az fizet.

Első alkalommal jellemzoen a férfi, később felváltva.

2019. júl. 21. 13:43
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Ezt a szabályt akkor alkották/rögződött, mikor még a társadalmi normák alapján a nők nem is dolgozhattak, vagy ha mégis akkor "kinézte őket a falu". Haladj a korral.

2019. júl. 21. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy a #6 írja, aki elhívja a másikat, az fizet. Ha már nem csak randizgatnak, hanem együtt vannak, akkor megbeszélhetik, hogy felváltva fizetnek, vagy mindig feleznek.
2019. júl. 21. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
#7: amikor a nők nem dolgoztak, nem igazán volt randizas étteremben, kavezoban, max. séta a falu szélén. A nők a 19. Század óta dolgoznak pénzért, és előtte is dolgoztak, csak nem fizettek meg őket.
2019. júl. 21. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor viszont ez csak simán egy tisztességtelen és egyoldalú szabály. Lehet lepontozni, akkor is így fogom gondolni.

2019. júl. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!