Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiai barátnőm jogosan várja el, hogy mindent én fizessek a randikon?
Figyelt kérdés
Egész pontosan egy kínai csajjal randizgatok pár hete. Természetesnek veszi, hogy mindent én fizetek.amikor szóvá tettem, akkor besértődött. Ez valami kulturális különbség? Ez náluk a normális?
25f
2019. máj. 6. 12:22
1/20 anonim válasza:
Mondd meg, hogy itt Magyarországon többnyire és nálad ez a szokás. Vagy hajtsd az egzotikus csirkét és perkálj.
2/20 anonim válasza:
Ha kínai csaj kell, perkálj csak. Azt ugye tudod hogy ha később arra kerül sor neked kell fenntartanod a cáládot mert ők nem dolgoznak.
3/20 anonim válasza:
Jogosan!
Férfi vagy...illetve, annak akarsz tűnni, ráadásul ázsiai barátnőt akarsz.
Ha csóró, smucig, proli vagy, akkor ne csajozz!
FÉRFI vagyok, és én szégyenlem magam miattad!
4/20 anonim válasza:
Hát, nem kulturális különbség ez csak bizonyos rétegnél. :) Ha érted mire gondolok... Thaiföldön is ezt csinálják meg még sok helyen. Fizettetik a kaját, szállást, ők meg elvannak maguknak. Ha valamiért húzza a száját a nyugati férfi, akkor keresnek mást. :)
5/20 anonim válasza:
Biztos azt hiszi, hogy minden csak ezeöccá...
6/20 A kérdező kommentje:
Miért kéne azért perkálnom, mert ázsiai? Attól még nem ér többet szerintem, persze nyilván különlegesebb.
Nem vagyok se csóró, se smucig, de az eddigi barátnőim mindig megköszönték, ha fizettem. Sokszor vissza is hívtak. Nem akartak mindenáron drága programokat.
2019. máj. 6. 12:46
7/20 anonim válasza:
De ha látod, hogy ennyire csak a pénzedre megy, akkor miért perkálsz ahelyett, hogy kitennéd?
8/20 anonim válasza:
Semmi gond, ha nem akarsz fizetni!
De akkor ne akarj ázsiai lányt! Sőt, semmilyen minőségi puncit.
9/20 anonim válasza:
Ázsiai lány=minőségi punci? Bocs ezen felröhögtem :-D
10/20 anonim válasza:
Miért kéne azért perkálnom, mert ázsiai? - Tudod, vannak kulturális különbségek, és ott az a szokás, hogy a férfi fizet. Volt barátom kínai, soha semmit nem engedett fizetni, ami néha már engem is zavart, de akkor sem engedte. Erre az volt a megoldásom, hogy sokat főztem neki, aminek örült is nagyon + rengeteget segítettem nyelvtanulásban, úgyhogy így egálban voltunk :D. De ha ez téged zavar, akkor ne folytasd vele, és keress olyan lányt, aki a felezés híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!