Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ázsiai barátnőm jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ázsiai barátnőm jogosan várja el, hogy mindent én fizessek a randikon?

Figyelt kérdés

Egész pontosan egy kínai csajjal randizgatok pár hete. Természetesnek veszi, hogy mindent én fizetek.amikor szóvá tettem, akkor besértődött. Ez valami kulturális különbség? Ez náluk a normális?

25f

2019. máj. 6. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%
A magyar jó csajok is elvárják, hogy fizess drága barátom. Én mindegyik csajomnak fizettem mindent és ez így van rendjén. Nincs ingyen pun.ci.
2019. máj. 6. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Kulturális különbségek ide vagy oda, Magyarországon vagyunk, nem hiszem, hogy neked kéne alkalmazkodni. Az, hogy meghívod párszor (többször) szerintem rendben van, de azért ne legyél az a balek aki állandóan perkál. Annyit egy punci se ér, kínai meg csak kínai :D Találsz értelmesebbet aki nem csak lehúzni akar.
2019. máj. 6. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert ha te hívod el a másikat akkor neked kell állnod a 100%ot a számlában.
2019. máj. 6. 13:30
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
11. Hát lehet, neked nincs ingyen punci, kisfiam. Nyilván ezért is fizetsz, te kis szánalomhuszár. Nálam ez úgy működik, hogy kap érte cserébe fas.zt! Ja, hogy azzal te nem tudsz szolgálni??
2019. máj. 6. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Keress normális nőt, aki nem lenyúlni akar. Hidd el, vannak olyanok.
2019. máj. 6. 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Keress thaiföldit! Ők állítólag a tágabb rokonságot is Farang Balek-.kal akarják eltartatni.

Üdvözlettel Balek Elek.

ui. Csak tudnám mi került ezen a pólón 200.000 forintba?

2019. máj. 6. 13:51
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Már bocs.De egész életemben nem volt olyan randim,ahol valamit kellett volna fizetnem.. Evidens volt hogy a férfi fizet.Ha neked ez nem megy,ne ismerkedj. 38/ N
2019. máj. 6. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

Akik azt írjàk hogy evidens hogy mindent a férfi fizet az szánalmas.

Szerintem egyáltalàn nem evidens.

Igenis a nő is fizessen mondom ezt nőként.

Soha nem jutott volna eszembe kihasználni így egy férfit sem. Mert szerintem ez az. Miért kéne mindent egy férfinak fizetnie... nem is értem....

Szerintem egyértelmű hogy ennek oda vissza kellene működnie és nem várni hogy mindent a férfi fizessen....

Szerintem nem érdemes olyan nővel randizni aki egyenesen természetesnek veszi hogy majd a pasi àllja... hihetettlen

Nagyon megvagyok lepődve egy pár válaszadó hozzá állásán, gondolkodásán ez ügyben...

2019. máj. 6. 16:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van ázsiai csaja...ez is csak provokál.
2019. máj. 6. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kínában mindent a férfi fizet. Ha randiztok akkor is,ha házas vagy akkor is.

A nő ha nem akar dolgozni a férfinak kötelessége eltartani.

Náluk ez a szokás,kérdezz rá más kínaiaknál ők is ezt fogják mondani. Gondolom a barátnőd nem itt született hanem kínába.

2019. júl. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!