Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiai barátnőm jogosan várja el, hogy mindent én fizessek a randikon?
Egész pontosan egy kínai csajjal randizgatok pár hete. Természetesnek veszi, hogy mindent én fizetek.amikor szóvá tettem, akkor besértődött. Ez valami kulturális különbség? Ez náluk a normális?
25f
Keress thaiföldit! Ők állítólag a tágabb rokonságot is Farang Balek-.kal akarják eltartatni.
Üdvözlettel Balek Elek.
ui. Csak tudnám mi került ezen a pólón 200.000 forintba?
Akik azt írjàk hogy evidens hogy mindent a férfi fizet az szánalmas.
Szerintem egyáltalàn nem evidens.
Igenis a nő is fizessen mondom ezt nőként.
Soha nem jutott volna eszembe kihasználni így egy férfit sem. Mert szerintem ez az. Miért kéne mindent egy férfinak fizetnie... nem is értem....
Szerintem egyértelmű hogy ennek oda vissza kellene működnie és nem várni hogy mindent a férfi fizessen....
Szerintem nem érdemes olyan nővel randizni aki egyenesen természetesnek veszi hogy majd a pasi àllja... hihetettlen
Nagyon megvagyok lepődve egy pár válaszadó hozzá állásán, gondolkodásán ez ügyben...
Kínában mindent a férfi fizet. Ha randiztok akkor is,ha házas vagy akkor is.
A nő ha nem akar dolgozni a férfinak kötelessége eltartani.
Náluk ez a szokás,kérdezz rá más kínaiaknál ők is ezt fogják mondani. Gondolom a barátnőd nem itt született hanem kínába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!