Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna értelme ennyi ismerretség után bejelölni?
Már lassan fél éve itt lakom, de csak most az egyetem kezdetével kezdtem "megismerni" egy csajt a lépcsőházban. (Lehet korábban is itt lakott, de nem láttam)
Kb 2x3x találkoztam vele eddig. Beengedtem az ajtón illetve összefutottam vele a lépcsőn. Nagyon szép csaj. Nem tudom hogy van-e valakije, de megtaláltam facebookon, és azon gondolkodtam hogy bejelölöm és írok neki valamit. Nem túl nyomulós ez így szerintetek?
Van egy másik gond is, ez a csaj külföldi. Ázsiai nem tudom honnan valósi (ferde szem). Mikor találkoztunk akkor magyarul köszönt illetve így is köszönte meg hogy beengedtem. Érezhető volt a kiejtésén h nem perfekt, de az is lehet hogy csak pár szót tud magyarul. Sajnos én sem beszélek túl jól angolul... hát még nem japánul 😁
Volna értelme bejelölni, vagy inkább próbáljam meg leszólítani valami aprósággal? Hogy többet kiderítsek róla?
Azért írtam ki a kérdést, mert a legutolsó csaj, akit randira akartam hívni, azt addig tököltem vele, míg más hívta el. Mire én is összeszedtem a bátorságot, már mondta h van valakije... Pedig azt mondta h szimpi voltam, és h örömmel eljött volna velem is...
Nem akarok így járni ismét. Azóta is bánt a dolog, mert nagyon szimpatikus lányt szalasztottam el akkor!
Inkább bánd, amit megtettél, mintsem azon bánkódj, hogy megtehetted volna, de nem tetted meg, kihagytad, elszalasztottad. A "mi lett volna, ha ..." kérdésnél nincs rosszabb, főleg, ha rajtad múlt.
Hajrá!
2#
Postaláda 😀
4#
Köszönöm. Igazad lehet!
De ha személyesen megszólítom az nem gáz? Mármint valami kamu indokkal? Egyenlőre gőzöm nincs h mivel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!