Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tanácsolták se csók se szex ne legyen 1,5 hónapig randikon és így tisztelni fog a férfi. Mit gondoltok pasik?
Egy férfi ismerősöm aki párkapcsolati tanácsadó azt ajánlotta, hogy addig ne csókolózzak amíg nem szexelnék és ez 1,5 2 hónap magassága. Mert ha hamar megadom magam akkor a pasinak max lesz egy jó estéje ha ki várom ezt az időt akkor még egy jó nője.. És hogy ugyanaz hogy össze nyalja a szám mint a p*****. Ha kell nekem a pasi akkor tartsam magam végig, és így királynőként fog kezelni. Fura nekem mrtt sajnos sokszor bele estem a második vagy akár első randin a csók hibába, és szexbe is már.
Mit gondoltok, férfiak?
Bocsi, hogy nőként válaszolok.
:D
Nem valami sz..r PUA-s gyökér az illető?
Én már első randin csókolóztam a pasimmal, első randi előtt másfél hónapig ismerkedtünk neten. 6 éve együtt vagyunk.
Mi van? :DDD
Tudod ki a franc várna 1,5-2 hónapot egy szexre-csókra.
A 3. randi után le lennél pattintva királylány. :D
Né hallgass erre a joemberre.
Akkor van ideje a csoknak es szexnek, ha mindketten úgy érzitek.
A tisztelthez semmi köze. Most akkor magát sem tiszteli, ha előbb akar valamit?
Ha kivárod ezt az időt, lesz egy jó nője? Ez miféle agyabeteg marhaság? Te változol attól, hogy mikor csókol meg? És a szád mióta ugyanolyan, mint a p***d?
Komolyan elég, hogy valaki azt mondja, hogy párkapcsolati tanácsadó, és már az ilyen basic logikai bukfenceket sem szúrod ki?
Királynőként pedig azokat a nőket kezelik a pasik, akik megérdemlik. Ha valaki mentálisan szétteszi a lábát egy párkapcsolati tanácsadónak, az egészen biztosan nem érdemli meg. (Te ugyanis ezt teszed, amikor nyeled a baromságait, mint kacsa a nokedlit)
30n
Nőként azt gondolom, hogy jó messzire kerüld el azt, aki szex után nem tud tisztelni, ahogy azt a "tanácsadót" is, aki szerint a szex egy eszköz a manipulálásra.
Ha a férfi többet lát benned, akkor lesz több is, mindegy, hogy mikor fekszel le vele. Aki csak szexre kell, abban nem látnak többet. Legfeljebb ha nehezebb ágyba vinni, vastagabb strigulát húz, de ugyanúgy lelép.
Figyelj, azt, hogy mit mikor érdemes a párkapcsolatban csinálni, azt nem egy megadott idősávhoz kell mérni, meg nem ahhoz, hogy másoknak mikor jött össze, hanem ahhoz, hogy ti milyen személyiségek vagytok, és mennyire álltok készen rá. Lehet, hogy ez a recept a szomszéd Juliskának bevált, de a szomszéd Juliska nem te vagy, és a szomszéd Juliska kapcsolata is valószínűleg más ütemben halad, mint a tied.
A másik meg, hogy a pasi nem akkor fog téged királynőként kezelni, ha bizonyos íratlan szabályokat megtartasz, hanem akkor, ha szeret téged, és nem fszfej. Ha lábujjhegyen kell lépkedni körülötte ahhoz, hogy bármilyen érdeklődést kicsiholj tőle, akkor inkább jobban jársz valaki mással.
A csóknál én soknak tartom a másfél hónapot, ha szeretnéd, ne fogd magad vissza csak a másfél hónap kedvéért. Főleg, hogy a pasi akkor azt hiheti, nem is érdekled. A szexet meg nagyon embere válogatja, max. ha nem állsz készen valamire, akkor mondd el a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!