Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti menekülnétek egy olyan pasitól aki az első randin azt ecsetelgette hogy anyukája milyen szépen vasalta ki a ruháját illetve milyen szépen vágta le a körmét?
Figyelt kérdés
Egy ilyen randiról jövők épp haza ez nekem kicsit kiábrándító, viszont nagyon helyes szimpatikus fiatalember volt és nagyon jól nézett ki....2019. júl. 20. 23:34
11/17 anonim válasza:
Anyukája pedikűrös. Más eshetőséget el se tudok képzelni. de még akkor is... Kamu ez, kamu.
12/17 anonim válasza:
Lányok, azon esetleg el szoktatok gondolkodni, hogy olyanok vagytok, mint a göthös bányalovak a csávó szemében, aki mivel nem akar azzal bajlódni, hogy lepattintson, aztán teperjetek és alkudozzatok, bedob egy igencsak hihető kamut, amire emberi számítás szerint menekülőre fogjátok? :)
32/f
13/17 anonim válasza:
Hát... azt hiszem olyan százzal gázzal igen. :D
14/17 anonim válasza:
Kamu.
A helyes, tanult férfiak újabb lehuzasa.
15/17 anonim válasza:
Szerintem pedig Te nem jöttél be neki.Ezek meg olyan lekoptatós szövegek,hogy hajvesztve menekülsz,még csak mondania sem kell semmit.
16/17 anonim válasza:
Azt is koptatom egyből, aki arra se képes, hogy őszintén elmondja, ha nem jövök be. Inkább így akar lekoptatni.
Ugyanaz az eredmény, örülök, hogy megszabadultam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!