Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akiknek játszi könnyedséggel megy az ismerkedés, a lányok/fiúk felszedése, vajon tisztában vannak vele, mekkora kincset tartanak a kezükben?
Véleményem szerint ez közel hasonló érték,mint ha valaki gazdag családba születik.
A kérdéssel kapcsolatban szintén megvan a véleményem,de ezt majd később írnám le.
Várom mindenki gondolatait!
Akkor én is gazdag vagyok...De még nem vettem észre :S
:)
van egy haverom, aki gazdag családba született, de esküszöm, nekem jobb életem van. akit eddig meg akartam hódítani, sikerült. de nem gazdag vagyok velük, hanem boldog! az ösztön, az érzés mindenkiben benne van, csak van aki még nem jött rá, hogy csak akkor megy igazán, ha teljesen magát adja. nem kell vetítés, keménykedés, csak egy kis játszadozás, aztán tömör gyönyör.
a pénzhez való hasonlításnál maradva: mindenkinek arra van pénze, amire költi. ha valaki csak az ismerkedésre koncentrál, kihozza magából a közösség központját, azt a valakit, akivel magában szokott beszélgetni, akinek mindenre van válasza, akkor az ismerkedés nem cél, hanem következmény is lesz : D
01.18 add nekem :D
miért baj,hogy van ilyen kincsed?:):D
utolsó:
hihetetlenül pozitívan kell odaállni és jártatni a szádat.Ha így írták volna én se hinném el de gyakorlatban müködik.
Ha csak odamész egy ismeretlenhez és azt mondod hogy "szia,van kedved beszélgetni?" nem fog elküldeni.
tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!