Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mire utal ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mire utal ha egy fiú nagyon utálja az államot, meg a kádárista mentalitást?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, intelligens értelmes humoros, több bevételi forrása is van elég talpraesett,meg jó a családi háttere is. Valami olyasmiről is beszélt amit én annyira nem értek, hogy Kádár János volt a legkartekonyabb ember, miatta van ilyen birka mentalitás itthon. Hogy a kisemberek az allamatyuskara hagyják hogy az döntsön a fejük fölött ez megy manapság is. Amúgy május elsejét utálja az összes nap közül a legjobban. Én nem értek az ilyen politikai dolgokhoz, úgyhogy nem nagyon szóltam hozzá ehhez a témához,de kíváncsi vagyok azért.
2019. júl. 17. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Fideszes. Kérdezd I. Viktor királyunkról 😀

Garantálom, hogy áradozni fog.

2019. júl. 17. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem szereti az önállótlanságot és a tutyimutyiságot. Ez önmagában csak annyira negatív, mintha nem szeretné a spenótot vagy a tökfőzeléket. Ha ez fanatizmusba hajlik vagy rögeszméssé válik, tehát mindenhol spenótot és tökfőzeléket esetleg kádáristát vizionál, akiket azonnal és gondolkodás nélkül keresztre kell feszíteni, felnégyelni, majd meszesgödörbe temetni, az annyira már nem jó.

32/f

2019. júl. 17. 15:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Utálja a fideszt, meg az összes többi pártot is.
2019. júl. 17. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja nem fanatikus, ez a téma csak mellékesen jött néha szóba, csak azért kérdeztem, mert én ehhez egyáltalán nem értek és nem akarok hülyének tűnni, ha hozzászólok ehhez.
2019. júl. 17. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Liberális ember.

De más témája nincs, én ejteném.

2019. júl. 17. 15:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Csomó más témája is van.
2019. júl. 17. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Arra utal, hogy nem vagytok intellektuális partnerek. Hagy őt békén, hadd találjon olyan nőt, aki tud vele közéletről vitázni.
2019. júl. 17. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj de az azért baromi ciki ha fogalmad sincsen a Kádár korszakról és a legalapvetőbb politikai dolgokkal sem vagy tisztában.

Az amit elmondott annyit jelent, hogy egy intelligens ember akinek van némi fogalma a világról és nem a Fidesz-féle sorosmigránskeresztényeurópa birka mentalitást képviseli. Szerintem ti egyáltalán nem vagytok szellemi partnerek és ez nem lesz így hosszú életű.

2019. júl. 17. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

Okos értelmes srác,aki talpraesett.

Maximálisan egyet értek vele,mintha én mondtam volna.

Jó szerintem Kádár jó ember volt jòt akart de kegyetlenül elk_rta nem kicsit,és a nép egy birka akik bégetni tudnak csak de semmi önállóság,semmi gondolkodás,talán a s_ggüket ki tudják törölni azt is ha elmondod nekik 6szor.

2019. júl. 17. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak annyi jön le, hogy nem vagytok egy szinten, ő tájékozott, van általános műveltsége, a te esetedben viszont elég gáz, hogy fogalmad sincs a történelemről/közéletről. Bocsánat, hogy ezt mondom, de te az a tipikus átlag, butácska lány lehetsz, kicsit tájékozódhatnál. Én bezzeg nem találok olyan férfit, akivel ilyen értelmesen lehetne mindenről beszélgetni...
2019. júl. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!